Advert
Advert

CHP’den 23 Nisan Kutlaması

CHP Şanlıurfa İl Başkanlığı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı koronavirüse karşı sosyal mesafe kurallarının uygulandığı törenle kutladı.

CHP’den 23 Nisan Kutlaması
CHP’den 23 Nisan Kutlaması Admin
Advert

Fatma Keber- Urfa Çağdaş/

Şanlıurfa Şehitler Anıtı’nda düzenlenen törene CHP İl Başkanı Hayrettin Cidir, İl Başkan Yardımcısı Ahmet Budak ve partililer, Atatürk Anıtı'na çelenk sundu, ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Koronavirüs salgını dolayısıyla sosyal mesafe kuralının uygulandığı ve maskelerin takıldığı tören, İl Başkanı Hayrettin Çidir’in konuşmasının ardından sona erdi.

Başkan Cidir konuşmasında, “ 23 Nisan 1920 de Türk Milletinin iradesini temsil eden 1. Büyük Millet Meclisinin açıldığı ve Türk milletinin egemenliğini ilan eden tarihtir. Atatürk 23 nisan 1924 te 23 Nisan’ın bayram olarak kutlamasına karar vermiştir. 23 Nisan 1929 da Atatürk bu bayramı çocuklara armağan etmiştir. Günün anlamına dair büyük devlet adamı Atatürk Anıtına CHP il başkanlığı olarak çelenk bırakarak, şükran ve minnettarlığımızı sunarak Atatürk’ü özlemle anıyoruz.” Dedi.

 

 

 

 

urfa çağdaş şanlıurfa chp il başkanı 23 nisan kutlama
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı