Advert
Advert

Maske dağıtım sayısı artırılıyor

Haliliye Belediyesi koronavirüs salgınından korunma tedbirleri kapsamında başlattığı çalışmalar aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Maske dağıtım sayısı artırılıyor
Maske dağıtım sayısı artırılıyor Admin
Advert

Kendi üretimi maskeleri, sosyal izolasyon sürecinde dışarıda bulunan vatandaşlara dağıtan Haliliye Belediyesi, dağıtımlarını ana arterlere kurduğu stantlarla yaygınlaştırdı. Vatandaşlardan teşekkür alan maske dağıtımlarına bu defa Şehitlik Kavşağında kurulan stantla sayı arttırılarak devam edildi. Dün de Haliliye Belediyesi Atatürk Bulvarı ve Emniyet Caddesi’nde iki stant açmıştı. Toplamda 3 stantta dağıtım yapan belediye, bu hizmetini hanelere kapı kapı ulaştırarak da sürdürüyor.

Haliliye Belediyesi Covid-19 ile mücadele kapsamında ivedilikle başlattığı maske üretimini hızla yaygınlaştırıyor. Daha önce halk sağlığı merkezleri, pazar yerleri, kurum ve kuruluşlar gibi birçok yerde dağıtımlar sürerken, belediye artık kent merkezinde kurduğu stantlarla da insan sirkülasyonunun yoğun olduğu alanlarda maske dağıtımları aracılığı ile tedbirlerini arttırıyor. Ürettiği maskeleri hane hane dağıtmaya başlayan Haliliye Belediyesi’nin öncelikli hedefi 1 milyon maske üretimini gerçekleştirerek, dağıtıma sunmak.

Stant ve hanelere maske dağıtımları boyunca vatandaşlar Haliliye Belediyesi’ne teşekkürlerini sunarak, yapılan dezenfekte çalışmaları ve sosyal yardım uygulamalarına dair de olumlu düşüncelerini dile getirdiler.

Haliliye Belediyesi salgınla mücadelede büyük önem arz eden maske ile koruma yöntemine, kurduğu stantlarda yaptığı binlerce dağıtım ve hanelere ulaştırdığı binlerce maske ile tedbirleri sıkı tutuyor.

urfa çağdaş şanlıurfa haliliye maske dağıtım cadde stant salgın korunma
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı