Advert
Advert

Halfetililer Büyükşehir'in İftarında Buluştu

Ramazan ayının manevi duygusunu tüm Şanlıurfa'da yaşatmaya devam eden Büyükşehir Belediyesi, Halfeti Hükümet Konağında kurduğu iftar sofrasında tüm Halfetilileri ağırladı. Programa katılan Başkan Nihat Çiftçi, "13 ilçede büyük bir özveri ve adalet çerçevesinde çalışıyoruz" dedi

Halfetililer Büyükşehir'in İftarında Buluştu
Halfetililer Büyükşehir'in İftarında Buluştu Admin
Advert

Ramazan ayı dolayısıyla Şanlıurfa kent merkezi ve ilçelerde iftar programları ve çeşitli etkinlikler düzenleyen Büyükşehir Belediyesi 7'den 70'e tüm vatandaşların takdirini topluyor.

Halfeti Hükümet Konağında Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programına katılan Başkan Nihat Çiftçi, Halfeti'de yapılacak olan projeleri anlattı.

ÇİFTÇİ, "ŞANLIURFA'DA BÜYÜK BİR GELİŞİM VE DÖNÜŞÜMÜ GERÇEKLEŞTİRDİK

Büyükşehir Belediyesi olarak 13 ilçede adalet içerisinde çalıştıklarını vurgulayan Başkan Nihat Çiftçi, Şanlıurfa'ya büyük bir gelişim ve dönüşümü gerçekleştirdiklerini söyledi

"Halfeti Şanlıurfa'nın batıya açılan kapısı, turizm alanında en önemli ilçesidir." diyen Başkan Nihat Çiftçi, "Büyükşehir Belediyesi sizlerin Belediyesidir. Yeni bir sezona başlayarak güzel çalışmalara imza atıyoruz. Büyükşehir Belediyesi tarafından Halfeti'de sürdürülen çalışmaları inceledik.  İlçe genelinde bir çok projeye başlayarak parklar, semt pazarları, spor salonları ve Şanlıurfa'nın turizmi için çok önemli olan aşağı Halfeti'de yeni Marina alanları, köprüler ve aynı zamanda sahil düzenlemesi ile otopark çalışmalarına bir bir gerçekleştiriyoruz. Hamd olsun kültür merkezlerimiz ile çok sayıda projelerimizin de ihale çalışmalarını tamamladık. Halfeti'mize hayırlı uğurlu olsun. Büyükşehir Belediyesi olarak Halfeti'ye ne yapabiliriz ve Şanlıurfa'nın değerli bir ilçesi haline getirebilirizin çalışması içerisindeyiz. Çünkü Şanlıurfa'yı ve vatandaşlarımızı seviyor ve kentimize hizmet etmek istiyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak 13 ilçede büyük bir özveri ve adalet çerçevesinde çalışıyoruz. Çalışmalarımızı yürütürken planlı programlı bir düzen içinde soruna ve talebe cevap veriyoruz. Allah aramızdaki birlik ve beraberliği daim kılsın" şeklinde konuştu.

urfa çağdaş şanlıurfa halfeti iftar kaymakamlık özveri çalışma
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı