Advert
Advert

Karaköprü'de çalışmalar incelendi-VİDEOLU-

Karaköprü Belediyesi tarafından Şeker Mahallesi’ne yaptırılan çok amaçlı salon önümüzdeki günlerde hizmete girmeye hazırlanıyor. Mahallelerine yapılan hizmetlerden dolayı memnun kalan vatandaşlar Başkan Metin Baydilli’ye teşekkür etti.

Karaköprü'de çalışmalar incelendi-VİDEOLU-
Karaköprü'de çalışmalar incelendi-VİDEOLU- Admin
Advert

Her kırsal mahalleye çok amaçlı salon projesiyle yola çıkan Karaköprü Belediyesi, hizmet ağına bir yenisini daha ekledi. Geçtiğimiz aylarda 300 m2 alan üzerinde temeli atılan Şeker Mahallesi’nde ki çok amaçlı salon bitme aşamasına geldi.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Şeker Mahallesinde yapımı son aşamasına gelen çok amaçlı salonu yerinde inceledi.

Merkez mahallelerde nasıl çalışıyorsak kırsalda da aynı şekilde çalıştıklarını ifade eden Başkan Metin Baydilli, “Karaköprü Belediyesi olarak çalışmalarımız son sürat devam ediyor. Merkez mahallelerimizde devam eden çalışmalarımızın yanında kırsal mahallelerimizde de çalışmalarımız aralıksız sürüyor. İlçemize bağlı Şeker Mahallemizde geçtiğimiz aylarda temelin i attığımız çok amaçlı salonu inşaatımız yerinde inceledik. Önümüzdeki günlerde inşallah açılışını gerçekleştirir vatandaşlarımızın hizmetine sunarız” dedi.

Yapılan hizmetlerinin hepsinin Karaköprü ve vatandaşlar için olduğunu belirten Başkan Baydilli, “

“Bizim amacımız nasıl ki merkez mahallelerimizdeki vatandaşlarımız hizmetlerden faydalanıyorsa, kırsal mahallelerimizde yaşayan vatandaşlarımızda aynı hizmetlerden faydalanmasını istiyoruz. Yapılanların hepsi Karaköprü ve vatandaşlarımız içindir. İnşallah biz Karaköprü ilçemizde gerek, park, gerek yol ve gerek kırsal mahalle anlamında çalışmalarımızı devam ettirip vatandaşlarımızı memnun etmek istiyoruz. Ben Kırsal Hizmetler Müdürlüğünde çalışan tüm ekibimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

urfa çağdaş şanlıurfa karaköprü hizmet başkan baydilli şeker mahallesi vatandaş çok amaçlı salon
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı