Advert
Advert

Vali Küçük, Veda ziyaretlerine devam ediyor

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük; Şanlıurfa’dan ayrılışı öncesinde veda ziyaretlerine bugün de devam etti.

Vali Küçük, Veda ziyaretlerine devam ediyor
Vali Küçük, Veda ziyaretlerine devam ediyor Admin
Advert

İlk olarak Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesini ziyaret eden Vali İzzettin Küçük; Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’nin makamında aynı zamanda bazı ilçe belediye başkanları ve belediye meclis üyeleriyle de vedalaştı.

Ziyaretinin ardından bir açıklama yapan Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük: “Başkanımızla vedalaşmak üzere geldim ama meclis toplantısı vesilesiyle meclis başkanı ve üyelerini de burada gördüm. İki buçuk yıl boyunca uyum içinde çalıştık. Zaten asıl olan bu şehrin menfaatleridir, Şanlıurfa’nın geleceğidir. Bütün kurumların temel amacı budur. Büyükşehir Belediye Başkanımız Nihat Beye teşekkür ediyorum. Yoğun bir dönem geçirdik ama bu yoğunluk içerisinde hiçbir zaman ayrı düşmedik. Hep bir araya geldik ve aynı amaca doğru hizmet ettik” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ise: “Peygamberler şehrine hizmet eden Sayın Valimiz İzzettin Küçük’ü büyük bir gururla ve onurla uğurluyoruz. Bir gönül bağı kuruldu. Gerçekten önemli projelere bir uyum içerisinde imza atıldı. Sorumluluk noktasında Sayın Valimizin daha büyük bir ile atanmış olması Şanlıurfalılar adına bizleri de sevindirmiştir. Orada da başarılar diliyoruz, yolu açık olsun. Şanlıurfa’ya vermiş olduğu hizmetlerden dolayı Şanlıurfa halkı adına da teşekkür ediyorum” dedi.

Büyükşehir Belediyesini ziyaretinin ardından Vali İzzettin Küçük; Garnizon Komutanı Tuğgeneral Metin Alpcan’ı ardından da Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcısı Uğurhan Kuş’u ziyaret etti.  

urfa çağdaş şanlıurfa vali izzettin küçük veda başkan Tuğgeneral Metin Alpcan Cumhuriyet Başsavcısı Uğurhan Kuş bursa
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı