Advert
Advert

Yapılan hizmetler mutluluk yarattı

Şanlıurfa’nın merkez Karaköprü ilçesinde, AK Parti Milletvekilleri Ahmet Eşref Fakıbaba ve Mehmet Ali Cevheri’nin katılımıyla istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi

Yapılan hizmetler mutluluk yarattı
Yapılan hizmetler mutluluk yarattı Admin
Advert

Karaköprü Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlenen toplantıya; Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’nin yanı sıra, AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Ahmet Eşref Fakıbaba ve Mehmet Ali Cevheri AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Av. Ahmet Aksoy, AK Parti Karaköprü Kadın Kolları Başkanı Eda Çakmaklı, AK Parti Karaköprü Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Eriş, Karaköprü Belediye Başkan Yardımcıları, Karaköprü Belediye Meclis Üyeleri ve İlçe teşkilatı katıldı.

İstişare ve değerlendirme toplantısı öncesi, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, göreve geldiği zaman diliminde ilçede yaptığı çalışmalarla ilgili kısa bir sunum ve konuşma yaptı.

Karaköprü için çok çalışmak gerektiğini belirten Başkan Baydilli “Karaköprü’müz diğer ilçelere nazaran yıllık yüzde 20 oranında büyüyen bir ilçe. Buda gösteriyor ki Karaköprü’müz için çok çalışmamız lazım" dedi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba ise,  hizmetlerinden dolayı Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’yi tebrik ettiğini söyledi.

Milletvekili Fakıbaba, “Şanlıurfa değişiyor. Bu değişim devam edecek. Birlik ve beraberlik içerisinde olursak, vatandaşı kucaklarsak ve bir aile ortamı içerisinde hareket edersek, birbirimizi hoş görü ile karşılarsak bundan hem Karaköprü hem Partimizi hem de Urfa’mız kazanır. Ben çalışmalarından dolayı Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’ye teşekkür ediyorum dedi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri ise, Karaköprü’de yapılan hizmetleri görünce mutlu olduğunu söyledi.

Toplantının son bölümünde teşkilat mensupları ilçenin sorunlarını Milletvekilleri Cevheri ve Fakıbaba’ya ilettiler.

urfa çağdaş şanlıurfa karaköprü istişare Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Ahmet Eşref Fakıbaba Mehmet Ali Cevheri Kadın Kolları Başkanı Eda Çakmaklı
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı