Advert
Advert

Sürüclere tuzak haline geldi

Şanlıurfa’nın Hilvan İlçesi Çimdeli Mahallesi’ne Türk Telekom tarafından yapılan çalışma nedeniyle kazılan yol, çalışma tamamlanmasına rağmen ne Telekom ne de belediye tarafından kapatılmadı. Derin çukur oluşan yol, zaman zaman sürücüler için adeta tuzak haline geliyor.

Sürüclere tuzak haline geldi
Sürüclere tuzak haline geldi Admin
Advert

Fatma Keber-Urfa Çağdaş/

Hilvan’da yaklaşık 2 yıl önce Telekom tarafından Hilvan’ın Çimdeli Mahallesi’ne internet hattı için çalışması için kazılan yol, halen kapatılmadı.

Çalışma bitmiş olmasına rağmen üstü kapatılmayan ve derin çukur halini alan yol sürücüler için büyük tehlike oluşturuyor. Sürücüler ve mahalle halkı, Telekom veya belediyenin bir an önce bu yolu düzeltmesini bekliyorlar.

Mahalle halkı, “Şu yolu görüyorsunuz, iki yıl önce Telekom internet hattını Hilvan’ın Çimdeli mahallesine, çekmek için yolu parçaladılar. Bu yoldan hangi belediye sorumlu ise en azında, Telekom hattını çektikten sonra yolu eski haline getirmesi lazım değil miydi? Şimdiye kadar o yolda onlarca tehlike olmuş, en azında Hilvan köylerini 3/1 o yolda geçmektedir. Ya kontrol eksikliği veya Telekoma acaba göz yumuluyor bilemiyoruz. Lütfen yetkilileri, uyarıyoruz. Yol eski haline, gelmezse. Vatandaş olarak ben hukuka başvuracağız.” Diye sitemlerini dile getirdiler.

urfa çağdaş şanlıurfa hilvan mahalle yolu kazılan yol sürücü tehlike
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı