Advert
Advert

Üç ilçeye havan atıldı: Şehitler ve yaralılar var!

TSK'nın Fırat`ın doğusuna yönelik düzenlenen Barış Pınarı Harekatı operasyonu sürerken teröristler de havanlarla sivilleri hedef alıyor.

Üç ilçeye havan atıldı: Şehitler ve yaralılar var!
Üç ilçeye havan atıldı: Şehitler ve yaralılar var! Admin
Advert

Suriye'de YPG/PKK'lı teröristlerce işgal edilen bölgelerden atılan havan ve roketatar mermilerinin Şanlıurfa'nın Akçakale, Birecik ve Ceylanpınar ilçeleri ile Mardin'in Nusaybin ilçesindeki bazı noktalara isabet etti. Saldırı ile ilgili Şanlıurfa Valiliği'nden yapılan açıklamada saldırıda biri bebek, biri çocuk, üç kişinin şehit olduğu 45 kişinin de yaralandığı bildirildi. Mardin Valiliği de Nusaybin ilçesinde teröristler tarafından yapılan saldırılar sonucu 2 vatandaşın şehit olduğunu 24 vatandaşın da yaralandığını duyurdu.

Türkiye’nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzur getirmek amacıyla Türk Silahlı Kuvvetlerince

(TSK) Suriye Milli Ordusu ile Suriye’nin kuzeyinde YPG/PKK ve IŞİD terör örgütlerine karşı başlatılan Barış Pınarı Harekatı devam ediyor.

AA muhabirinin derlediği bilgilere göre, YPG/PKK’lı teröristlerce işgal edilen bölgelerden, harekatın başladığı saatlerden bu yana atılan havan ve

roketatar mermileri Şanlıurfa’nın Akçakale, Birecik ve Ceylanpınar ilçeleri ile Mardin’in Nusaybin ilçesindeki bazı noktalara isabet etti.

urfa çağdaş şanlıurfa akçakale ceylanpınar barış operasyonu barış pınarı tsk harekat
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı