Advert
Advert

Haliliye’de Fırınlar denetlendi-VİDEOLU-

Haliliye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, yaklaşan Ramazan Ayı nedeniyle ilçe genelindeki pide fırınlarına yönelik devam ettirdiği kapsamlı denetimini yoğunlaştırdı.

Haliliye’de Fırınlar denetlendi-VİDEOLU-
Haliliye’de Fırınlar denetlendi-VİDEOLU- Admin
Advert

Urfa Çağdaş / 

Zabıta Müdürlüğü ekipleri, halk sağlığını korumak ve vatandaşların daha hijyenik ortamlardan ekmek ihtiyacını karşılamalarını sağlamak amacıyla ilçe genelindeki denetimlerini yoğun şekilde sürdürüyor. Yaklaşan Ramazan Ayı ve vatandaşların vakit geçirmek için evlerinin balkonlarını veya parkları kullanmasıyla birlikte Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki tüm fırınlarda kapsamlı denetim yaptı. Fırınlarda hijyen, gramaj ve ruhsat denetimi yapan zabıta ekipleri, ‘is’ oluşumuna neden olan odun ve sulu filtrelerin de kontrollerini sağladı. Kurallara uymayan ve eksiklikleri bulunan işyerleri hakkında da ekipler tarafından cezai ve tutanak işlemi uygulandı.

Zabıta Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; denetimlerin Ramazan Ayı boyunca da devam edeceği, vatandaşların evlerinde rahat oturmaları ve is den doğacak mağduriyetlerin yaşanmaması için kontrollerin yoğun şekilde sürdürdüğü bildirildi.

Urfa Çağdaş Şanlıurfa haliliye zabıta fırınlara denetim ekmek ramazan ayı oruç kural
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı