Advert
Advert

Tertemiz Eyyübiye-VİDEOLU-

Eyyübiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde rutin temizlik çalışmalarının yanı sıra, ibadethane temizliği ve ilaçlama çalışmalarıyla vatandaşların takdirini kazanıyor.

Tertemiz Eyyübiye-VİDEOLU-
Tertemiz Eyyübiye-VİDEOLU- Admin
Advert

‘Tertemiz Eyyübiye’ sloganıyla yola çıkan ve çalışmalarına da bu yönde ağırlık veren Eyyübiye Belediyesi, ilçe genelinde merkez ve kırsal mahallelerde faaliyetlerini sürdürüyor. İlçe merkezinde birçok tarihi mekânı bünyesinde barındıran Eyyübiye ilçesi, yerli ve yabancı turistlerin uğrak noktası olan birçok alandaki temizlik çalışmalarıyla göz kamaştırıyor. İlçeye gelen yerli ve yabancı turistlerin de memnun olduğu temizlik faaliyetleri ekipler tarafından belirlenen program dâhilinde periyodik olarak gerçekleştiriliyor. Bir yandan tarihi mekânlar ve ibadethanelerde yapılan temizlik çalışmaları diğer yandan ilaçlama çalışmaları vatandaşlar tarafından da takdir topluyor. Eyyübiye Belediyesi’ne bağlı Temizlik işleri ekipleri, Akabe, Direkli ve Akşemsettin mahallelerinde bulunan 60 ibadethanenin halılarını ve genel temizliğini yaptıktan sonra ibadethanelere gül kokusu sıktılar. Temizlik işleri ekipleri daha sonra Cadde ve ara sokakları temizleyip ilaçlama yaptılar. Yapılan çalışmalardan duyulan memnuniyeti dile getiren bazı vatandaşlar da Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ve ekibine teşekkür ettiler.

İbadethane, cadde ve sokaklarda yapılan temizlik çalışmalarından memnun olan vatandaşlar duygularını şöyle dile getirdi:  ‘’Eyyübiye Belediyesi’ne yaptığı çalışmalardan dolayı çok teşekkür ederiz. Camilerimiz yıkanıyor, temizleniyor. Daha önceki hallerinden kurtardılar. Camilerimiz ayrıca artık gül kokusu ile yıkanıyor, iç ve dış temizliği yapılıyor. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’den ve ekibinden Allah razı olsun sokaklarımız temizleniyor. ‘’

 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı