Advert
Advert

Öğrencilerden örnek davranış

Özel Celal Çiftçi ASML anlamlı bir program gerçekleştirdi. Programda Çocuk Esirgeme Kurumunda kalan çocukları ağırlandı.

Öğrencilerden örnek davranış
Öğrencilerden örnek davranış Admin
Advert

Ayetullah Yüksel/Şanlıurfa OLAY

 Özel Celal Çiftçi ASML yönetimi ve öğrencileri çok anlamlı bir program gerçekleştirdi. Okul binasında gerçekleştirilen programda Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Şanlıurfa Çocuk Esirgeme Kurumunda kalan çocukları ağırlandı. Okul yönetimi ve okulda eğitim alan öğrenciler misafir edilen çocuklarla yakından ilgilendi.

 Çocuklar mutlu bir şekilde ayrıldı

 İlk önce çocuklara okulu gezdiren okul yönetimi daha sonra çocuklara çeşitli ikramlarda bulundu. İkramların ardından çocuklara öğrenciler tarafından alınan hediyeler verildi. Oldukça samimi ve mutlu bir ortamda gerçekleştirilen programda çocukların mutluluğu yüzlerinden okunuyordu. Çocuklar kendilerine gösterilen ilgiden dolayı öğrencilere ve okul yönetimine teşekkür etti.

 Mutlu çocuklar hedef belirler

 Programla ilgili konuşan Okul Müdürü Habip Şahin, çocukların mutlu olması için çalıştıklarını belirtti. Çocukların mutluluğunun gelecekteki yaşantılarında önemli bir etken olduğunu söyleyen Şahin, “Çocukların gelecekteki yaşantılarında başarılı olabilmeleri için mutlu bir çocukluk geçirmeleri gerekir. Çünkü mutlu çocuklar kendilerine hedefler koyarak ona göre çalışır” dedi.

     

Urfa Çağdaş Şanlıurfa Özel Celal Çiftçi ASML Okul binası Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Okul Müdürü Habip Şahin Şanlıurfa Çocuk Esirgeme Kurumu Okul yönetimi
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı