Advert
Advert

Huzurlu yemek yemenin adresi ÖZBUDAK Kebap Salonu

Şanlıurfa’nın Eyyübiye İlçesinde faaliyet gösteren Özbudak Kebap Lokantası, leziz kebap çeşitleri ile vatandaşlara hizmet vermenin mutluluğunu yaşıyor.

Huzurlu yemek yemenin adresi ÖZBUDAK Kebap Salonu
Huzurlu yemek yemenin adresi ÖZBUDAK Kebap Salonu Admin
Advert

Fatma Keber-Urfa Çağdaş/

Özbudak  Kebap salonu, Eyyübiye ilçesi Eyyüpkent Mahallesi Akçakale Caddesi No: 472 (Eyyübiye Devlet Hastanesi karşısı)’da hizmet veriyor. Hijyenik ortamda, kendi taş fırında pişen lahmacun ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan hizmet anlayışı ile vatandaşların büyük beğenisini toplayan Özbudak Kebap Lokantası İşletmecisi Ahmet Özbudak, “İlçemizin böyle bir lokantaya ihtiyacı olduğunu belirledik. Yaklaşık 4 ay önce vatandaşlarımızın hizmetine sunduğumuz lokantamızda, sabahları kahvaltı olmak üzere leziz yemek ve kebap çeşitlerini müşterilerimize sunuyoruz.  Odun ateşinde tas fırında pişen ekmek ve lahmacunlarımızı sıcak şekilde vatandaşlarımıza sunmanın gururunu yaşıyoruz.

Bir aile restoranı olan mekânımız, halkımıza huzurlu bir ortamda keyifli yemek yeme imkanı sağlamaktadır. Salonumuzda grup yemekleri ve menülü yemek organizasyonları mümkün olmakla birlikte, bireysel olarak ta çok farklı lezzetleri tatma imkânınız olacaktır.” Dedi.

Özbudak Kebap Salonu’nda zengin kahvaltı seçenekleri, yöresel yemek türleri, Patlıcanlı, Domatesli, Sade, Adana kebabı yanı sıra Lahmacun, ciğer, dalak,yürek, terbiyeli tavuk ve diğer kebap çeşitlerini temin edebilirsiniz.

Soru ve bilgi için Tel: 0530 6286165

Özbudak Kebap ve Ciğer Salonu'nda bol çeşit menüler.

urfa çağdaş şanlıurfa çağdaş özbudak kebap kebap çeşitleri hijyenik ortam müşteri memnuniyeti temiz yemek
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı