Advert
Advert

Tarım Bakanı’na Tarımspor forması

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, dün iftar programında Şanlıurfa’da tarımsal faaliyet gösteren personel ile bir araya geldi. Bakan Fakıbaba’ya kendi liginde şampiyon olan Tarımspor’un 63 numaralı forması hediye edildi.

Tarım Bakanı’na Tarımspor forması
Tarım Bakanı’na Tarımspor forması Admin
Advert

Aziz Budak-Urfa Çağdaş /

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba ilimizde tarımsal faaliyet gösteren Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, GAP Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü,  TİGEM, TMO Şanlıurfa Şube Müdürlüğü, Tarım Kredi Kooperatifi Müdürlüğü, Gıda Kontrol Laboratuvarı Müdürlüğü  personelleri ile bir araya geldi.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Dr. Ahmet Eşref FAKIBABA biz büyük bir aileyiz. Bu ailenin fertleri olarak hepimiz daha çok çalışarak Şanlıurfa’mızın ve ülkemizin tarım ve hayvancılıkta kalkınmasını ve ilerlemesini sağlayacağız. Biz azim ve çalışmalarımızla inşallah et ithalatını da bitireceğiz. İftar nedeniyle sözümü uzatmak istemiyorum. Tüm personellerimize başarılar diliyorum.

Konuşmanın ardından Şanlıurfa Tarım İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren TARIMSPOR takımımın alt yapısı olan U 19 takımı kendi liginde şampiyon oldu. Bu vesile ile Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba futbolcuları tebrik etti

urfa çağdaş şanlıurfa gıda tarım ve hayvancılık bakanı bakan fakıbaba iftar programı tarım spor forma hediye
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı