Advert
Advert

Bakan Fakıbaba polislerle iftar yaptı

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba Polis evinde düzenlenen iftar yemeğinde emniyet mensupları ile bir araya geldi.

Bakan Fakıbaba polislerle iftar yaptı
Bakan Fakıbaba polislerle iftar yaptı Admin
Advert

Polisevi’nde düzenlenen iftar programına Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı 27.Dönem AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Ahmet Eşref Fakıbaba’nın yanı sıra Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız, İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu ve emniyet mensupları katıldı.

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü tarafından organize edilen iftar programında Bakan Fakıbaba ve davetliler emniyet mensupları ile birlikte orucunu açtı. Güvenlik ve devlet kavramlarının ne demek olduğunu çok iyi bilen biri olduğunu anlatan Bakan Fakıbaba, konuşmasının devamında ise şu ifadeleri kullandı: “Gerçekten güvenlik deyince, devlet deyince Allah hepinizden razı olsun bunların hepsinin ne demek olduğunu bu kardeşiniz yıllardan beri Şanlıurfa’da yaşıyor siyasetle uğraşıyor farklı dönemler gördü farklı dönemler geçirdi sizlerin ne kadar önemli olduğunuzu bilen kişilerin başında geliyorum. Öyle seçimler gördüm ki ben Şanlıurfa’nın dışında insanlar getirmişler seçmenleri etki altına almak için koridor oluşturmuşlar ve insanlar o koridordan geçerken baskı oluşturuyorlar. Bu bahsettiğim olay köylerde değil Şanlıurfa merkezinde yaşanan olay öyle günler gördük. Sonra Allaha çok şükür özellikle kötü günleri aştıktan sonra hele ki o hain 15 Temmuz darbe girişiminden sonra gerçekten önümüz açıldı. O darbeci hainler sizler gibi çok değerli kardeşlerimizin arasından ayrılınca güvenliğimiz gerçekten istediğimiz seviyeye geldi.  Tabi bunlar kolay atlatılmadı mutlaka belki o gece sizlerde vardınız bende vardım. Zaman zaman düşünüyorum nasıl bir olay olduğunu. Türk savaş uçakları ve o uçakları kullanan güya Türk pilotları geliyor bombayı bırakıyor ben bunu hem külliye de yaşadım hem de çıktıktan sonra mecliste yaşadım hatırladığım zaman tüylerim diken diken oluyor. Yani öyle bir dönemden geçtik ki evvel Allah sizlerin sayesinde. Emin olun o dönemi atlatmasaydık şuan burada birimiz olmayacaktı. Tam bir kardeş savaşı başlatılacak bir Suriye Irak gibi ve bizleri esir alacaklardı. Ülke bölünecekti bizler küçük bir devlet olarak uydu bir devlet olarak adına da başka bir şey söyleyeceklerdi. Ama bunlar başta Cumhurbaşkanımız sonra Başbakanımız ve sizler gibi yürekli insanların sayesinde atlattık.  Burası siyaset yeri falan değil hakikaten siyaset insanı da değilim ben, ben bir hizmet adamıyım neticede Bakanım genelde hizmetle Şanlıurfalılar beni bilir bakanlığım sürecinde de hizmetle anılmayı görev bilen bir kişiyim.”

urfa çağdaş şanlıurfa haberleri Bakan Fakıbaba 24 haziran seçim ramazan iftar polis polisevi emniyet mensubu
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı