Advert
Advert

Alimler Şanlıurfa’da Kudüs’ü konuştu

Şanlıurfa Ramazan Sokağı Kudüs Çadırı’nda Filistin, Mısır, Türkiye, Suriye, Irak, Moritanya ve Yemenli âlimler buluşarak, Kudüs ve Ümmet Bilinci konuları konuşuldu.

Alimler Şanlıurfa’da Kudüs’ü konuştu
Alimler Şanlıurfa’da Kudüs’ü konuştu Admin
Advert

Aziz Budak – Urfa Çağdaş / Şanlıurfa İHH’nın düzenlediği “Alimlerin Buluşması, Kudüs ve Ümmet Bilinci” konulu müzakere/istişare toplantısı Türkiyeli, Suriyeli, Iraklı, Filistinli, Moritanyalı, Yemenli ve Mısırlı çok sayıda alimin katılımıyla Şanlıurfa İHH’nın ev sahipliğinde Şanlıurfa Ramazan Sokağı’nda gerçekleşti.

Programda konuşan İHH İnsani Yardım Vakfı Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölge Koordinatörü ve İHH Ş.Urfa Temsilcisi Behçet Atila; Bugün İslam âleminin 7 önemli ülkesinden Âlimlerimizi ağırlamaktan şeref duyduklarını söyledi.

Atilla,  Âlimlerin islam milletinin kılavuzları, yıldızları olduğunu bu nedenle değerlerinin çok iyi bilinmesi gerektiğini, Âlimlerin de toplumun umumi dertleriyle yakından ilgilenmesi ve inancımıza göre çözümler üretmeleri gerektiğine vurgu yaptı.

Atilla, “Dün gece Kudüs Çadırımızda Filistinli-Mısırlı-Türkiyeli-Suriyeli-Iraklı-Moritanyalı-Yemenli âlimleri gençlerimizle buluşturduk. Çok güzel bir ortam oluştu. Üstadlarımızın tespitleri harikaydı. Gündemimiz; Kudüs ve Ümmet Bilinci. Katkı sunan tüm hocalarımıza(üstadlarımıza) ve gençlerimize teşekkür ederiz.” Dedi.

urfa Çağdaş şanlıurfa İHH Şanlıurfa urfa haberleri ramazan sokağı alimler kudüs islam alemi behçet atila
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı