Advert
Advert

Valilik önündeki yangın için Belediye izin vermiş

Şanlıurfa’nın Haliliye İlçesi eski sanayi sitesi’nde gece 03.15’te hurdacıların yaktığı plastik ham maddelerinin alevleri metrelerce yüksekliğe çıktı, gökyüzü simsiyaha bürüdü. Hurdacılar gece bu maddeleri yandırmak için büyükşehir belediye’sinin kendilerine izin verdiklerini söylediler.

Valilik önündeki yangın için Belediye izin vermiş
Valilik önündeki yangın için Belediye izin vermiş Admin
Advert

Aziz Budak – Urfa Çağdaş / Birtürlü boşaltılmayan eski sanayi sitesi Valilik binası önünde çirkin görüntü yaratmaya devam ederken, sanayi içerisinde bulunan hurdacıların zaman zaman yaktıkları plastik hammaddeleri vatandaşlar tarafından nefretle karşılanıyor.

Dün gece geç saatlerinde yine hurdacıların yaktıkları plastik hammaddelerinin alevleri metrelerce yüksekliğe çıktı, gecenin karanlığı olmasına rağmen gök yüzünü pis bir bulut kokusu sardı. Kilometre öteden görülen yangın için devriye gezen polis ekipleri olay yerine giderek neden bu yangının olduğunu sorduklarında ise büyükşehir belediyesi’nin kendilerine bu maddeleri gece yandırmaları için izin verdiklerini söylediler. Uyarılar üzerine yangını hemen hortumla söndüreceklerini belirten hurdacılar hortumla yangını söndürmeye çalıştılar.

urfa çağdaş şanlıurfa eski sanayi sitesi hurda yangın alev hortumla söndürme hurdacılar
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı