Advert
Advert

Başkan Baydilli'den Miraç Kandili Mesajı

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli Miraç Kandili nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Baydilli mesajında Miracın kötülükten arınarak yüce mertebelere erişme anlamına geldiğini belirterek, bu gecenin arınma için fırsat olduğunu söyledi.

Başkan Baydilli'den Miraç Kandili Mesajı
Başkan Baydilli'den Miraç Kandili Mesajı Admin
Advert

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli Miraç Kandili nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı. Başkan Baydilli tüm İslam aleminin kandilini kutlarken, bu mübarek gecenin kötülüklerin def'ine ve iyiliğin yayılmasına vesile olmasını diledi.

Başkan Baydilli mesajında şunlara yer verdi:

"Manevi duyguların üst seviyelere yükseldiği bu kutsal gecede, yapılacak tüm duaların kabul olmasını diliyorum. Miraç Kandili Allah’ın insanlara lütuf ve inayetinin bol bol ihsan edildiği özel bir gecedir. Miraç, Sevgili Peygamberimizin yaptığı mukaddes ve manevi bir yolculuktur. Miraç, varlığın özüne ve anlamına bir yolculuktur. Çünkü Miracın özünde her türlü kötülükten arınma, insanlığın yararına değerler üretme, fedakârlık, yüce mertebelere erişmek vardır. Bu mübarek gecenin hürmetine Allah bize de doğru yolda yürümeyi, her zaman İslam'a hizmet etmeyi nasip etsin. Bu duygu ve düşüncelerle Şanlıurfalı hemşerilerimin ve bütün İslam aleminin mübarek Miraç Kandilini tebrik eder; aramızdaki sevgi ve kardeşlik duygularının artmasına, birlik ve beraberliğimizin pekişmesine vesile olması temennisiyle saygı ve selamlarımı sunarım”

urfa çağdaş şanlıurfa karaköprü belediyesi başkan metin baydilli miraç kandil mesaj iyilik yayılması manevi duygu mübarek gece islam alemi
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı