Advert
Advert

Bakan Fakıbaba'dan Kaymakami Açıkgöz’e tam not

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba’dan Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Tarık Açıkgöz’e Tam Not

Bakan Fakıbaba'dan Kaymakami Açıkgöz’e tam not
Bakan Fakıbaba'dan Kaymakami Açıkgöz’e tam not Admin
Advert

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa’nın Suruç ilçesini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelen Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba Kayyum atamasından sonra baştan aşağı değişen Suruç ‘ta belediyenin yaptığı hizmetleri takdirle karşıladı.

Bakan Fakibaba ilk olarak Kaymakamlık makamına geçerek Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Tarık Açıkgöz’den ilçe hakkına brifing aldı.

Bakan Fakıbaba Brifingin ardından İlçe meydanına geçerek esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

Esnafla Belediye hizmetleri hakkında sohbet eden talep ve istekleri dinleyen Bakan Fakibaba “Suruç’a Bakan olarak ikinci gelişim ve gördüm ki yıllarca hizmet alamayan , altyapı ve üst yapı hizmetlerinden mahrum bırakılan Suruç görüyorum ki Şanlıurfa’nın en modern ilçelerinden biri olmaya başlamış bu anlamda büyük bir gayretle çalışan Belediye Baskan Vekilimiz Tarık Açıkgöz’ü ve Belediye çalışmalarımızı tebrik ediyorum “dedi.

Daha sonra Ilçenin işlek cadde ve sokaklarını Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin , Milletvekilleri Ibrahim Halil Yıldız ve Mehmet Ali Cevheri, Ak Parti il Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Büyükşehir belediye başkanı Nihat Çiftçi,İl Jandarma Alay komutanı ile birlikte Kaymakam ve Belediye Başkan vekili Tarık Açıkgöz ve kurmaylariyla beraber gezen Bakan Fakibaba kendisine eşlik edenlere hakikaten Suruç yıllar sonra tertemiz ve pırıl pırıl dedi.

urfa çağdaş şanlıurfa çağdaş bakan fakıbaba başkan vekili açıkgöz suruç kaymakam kayyum gayret çalışma
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı