Advert
Advert

Kan davası barışla sonuçlandı

Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde, Saramda aşireti ile Elbu Asyan aşireti kanaat önderlerinin araya girmesiyle kan davası barışla sonuçlandı.

Kan davası barışla sonuçlandı
Kan davası barışla sonuçlandı Admin
Advert

Fatma Keber – Urfa Çağdaş/ Akçakale ilçesinde geçen yıl meydana gelen ve 1 kişinin hayatını kaybettiği bir olay nedeniyle kan davalı olan, Saramda aşireti ile Elbu Asyan aşireti verilen barış yemeği ile barıştı.

Barış yemeği sonrası bir açıklama yapan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, “Bugün burada iki ailenin barış yemeği vardı. Bu barışta araya giren Eski Belediye Başkanı Ahmet Akay olmak üzere bölgede kanaat önderlerinin araya girmesiyle son buldu. Bu bölgeye barış huzur yakışır. Bugün önemli bir gün biliyorsunuz Çanakkale zaferinin yıldönümü, diğer tarafta bugün ordumuzun Afrin zafer aldığı bir gün bugün. Türk Bayrağının Afrin’de meydana dikildiği bir gün bugün. Buraya barış geldiği gibi şimdi Afrin’e de barış geliyor. İnşallah bu insanlarımızın birliği ve kardeşliği sayesinde başka yerlerde birileri zulüm altında var ise onların da sıkıntıları giderilir. Buradaki kanaat önderleri de barışa vesile oluyorlar. Bir diğer konuda tabiî ki Türk Silahlı Kuvvetlerimiz bazı yerlere barış getiriyor. Dolayısıyla her yönden mutlu bir gün” diye konuştu.

Urfa Çağdaş şanlıurfa kan davası başkan ekinci
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı