Advert
Advert

Yaylak hayvan pazarına çamur engeli

Şanlıurfa'nın Bozova İlçesine bağlı Yaylak mahallesindeki hayvan pazarı yağan yağmur nedeniyle çamura dönüşünce vatandaşlar zor anlar yaşadı. Hayvan satıcıları yağmur ve çamurdan dolayı hayvanlarının ellerinde kaldığını söyledi. Hayvan satıcıları yağmur ve çamurdan dolayı hayvanlarının ellerinde kaldığını söyledi.

Yaylak hayvan pazarına çamur engeli
Yaylak hayvan pazarına çamur engeli Admin
Advert

Fatma Keber-Urfa Çağdaş/ Şanlıurfa'nın Bozova İlçesine bağlı Yaylak mahallesindeki hayvan pazarının bakımsızlığından dolayı pazar yerinde çamur içinde alışveriş yapmakta zorlanan vatandaşlar perişan halde. Yetkililerden bir an önce bir çözüm bulmalarını ve onarımın yapılmasını istiyorlar.

Şanlıurfa’da birkaç gündür etkili olan yağmur, Bozova ilçesine bağlı Yaylak Mahallesinde bulunan hayvan pazarını çamur içinde bıraktı. Hayvanlarını satmak için pazara getiren vatandaşlar çamur içinde müşteri bekledi. Yağmur nedeniyle su birikintisi oluşan ve çamur içinde kalan alanda elindeki hayvanlarını satmaya çalışan üreticiler, işlerinin iyi gitmediğini söyledi. Satıcılar, vatandaşların çamur içinde alana girmediğini belirterek, alandaki eksiklikleri dile getirdi. Hayvan pazarında oluşan su birikintisi ve çamur içinde hayvan satışı tüm olumsuzluklara rağmen devam etti.

urfa çağdaş şanlıurfa bozova yaylak hayvan pazarı çamur içinde vatandaş şikayet
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı