Advert
Advert

Başkan Demirkol, halk gününde vatandaşlarla görüştü

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, her ayın ilk Cuma günü gerçekleştirilen halk günü programı kapsamında 2018 yılının ilk toplantısında vatandaşlarla bir araya gelerek, talep ve teşekkürlerini dinledi.

Başkan Demirkol, halk gününde vatandaşlarla görüştü
Başkan Demirkol, halk gününde vatandaşlarla görüştü Admin
Advert

Haliliye Belediyesi tarafından her ayın ilk Cuma günü gerçekleştirilen Halk Günü Toplantısı kapsamında Ocak ayının toplantısı gerçekleştirildi. Vatandaşlar, bire bir görüşme imkanı buldukları Başkan Fevzi Demirkol’a istek, tavsiye ve teşekkürlerini ileterek, iletilerine yanıt buldu. Haliliye Belediyesi Ek Hizmet Binası Toplantısı Salonunda düzenlenen Halk Günü Toplantısına Başkan Fevzi Demirkol’un yanı sıra, Başkan Yardımcıları Haci Kanduza ve Osman Uludağ ve birim müdürleri katıldı.

Başkan Demirkol, vatandaşlardan gelen ve Haliliye Belediyesinin hizmet sahasına giren taleplerin çözümü için toplantıda hazır bulunan birim müdürlerine talimat verdi. Belediyenin hizmet alanına girmeyen talepler ise ilgili müdürlerce kaydedilip ilgili kurumlara iletilecek.

2014 yılından bugüne devam eden halk günü uygulamasının görevde oldukları sürece de devam edeceğinin altını çizen Başkan Demirkol, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Haliliye Belediyesi olarak kurulduğumuz günden bu yana, her ayın ilk Cuma günü öğleden sonrasında bütün müdürlüklerimizin, başkan yardımcılarımızın katıldığı halk günü toplantımız var. 2014 yılından bu tarafa devam etmektedir. Vatandaşlarımızın hangi müdürlükle ilgili bir talebi varsa müdürlerimiz anında çözüme kavuşturmaktadır. Halkımız bu toplantıda taleplerini veya yapmış olduğumuz hizmetlerden dolayı teşekkürlerini iletmektedirler. Zaten sürekli sahada, halkımızın içerisindeyiz ama mesai farklılığı veya işyerinin başka bir bölgede olması dolayısıyla karşılaşamadığımız halkımızla burada karşılaşmış, kucaklaşmış oluyoruz. Bu halk günümüz, 2018 yılının ilk halk günü.”

URFA ÇAĞDAŞ ŞANLIURFA HALİLİYE başkan demirkol vatandaş görüşme imkan
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı