Advert
Advert

Çocuklara moral aşılandı

14 Kasım dünya diyabet günü, Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde diyabet tanısı ile takip edilen çocuklar, aileleri, hastane çalışanları ve basın mensupları ile coşkulu bir şenlikle kutlandı.

Çocuklara moral aşılandı
Çocuklara moral aşılandı Admin
Advert

Fatma KEBER / Çocuk şenliğine Eyyübiye Belediyesi tiyatro ekibi, Hayata destek derneği çalışanları ve  Torutoys yönetim kurulu başkanı İbrahim Toru destek olarak çocukların bu mutlu günlerinde yanlarında oldular.

Hastane başhekim yardımcısı Uz.Dr. Abit Demir, hastanede 264 diyabetli çocuğun tedavisinin ve düzenli kontrollerinin yapıldığını, hastaların kontrollerinin hem hastanede, hem de evde sık sık kan şekeri takibi yapıldığı için yıprandığını, bu vesileyle bu günde onlara destek olmak ve morallerini yükseltmek için böyle bir etkinlik düzenlediklerini söyledi.

Doktor Demir, “Bugünkü etkinliğimizde çocuklara tiyatro, palyaço gösterisi ve dansı sonrası çeşitli hediyeler dağıtıldı. Çocuklarımız mutlu bir gün geçirdiler memnuniyetleri yüzlerinden okunuyordu. Bu etkinlik için bizlere destek olan kuruluşlara ve tüm basın ekibine şükranlarımızı sunarız dedi. 

Urfa Çağdaş şanlıurfa eğitim araştırma hastanesi tiyatro ekibi diyabet tanısı şenlik kutlama destek moral
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı