Advert
Advert

Karaköprü’de kilitli parke çalışmalarına hız verildi

Karaköprü Belediyesi kış ayları öncesi yeni açılan yollarda vatandaşların çamurdan etkilenmemesi için kilitli parke döşeme çalışmalarını süratlendirdi. Fen İşleri ekipleri aylık kilitli parke döşeme çalışmasını dörde katladı.

Karaköprü’de kilitli parke çalışmalarına hız verildi
Karaköprü’de kilitli parke çalışmalarına hız verildi Admin
Advert

Karaköprü Belediyesi, kış öncesi yolların çamur ve su birikintilerinden kurtulması için kilitli parke çalışmalarına hız verdi. Atakent ve Doğukent Mahallelerinde yapılan kilitli parke ve kaldırım çalışmalarıyla sokaklar kışa hazırlanıyor. Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’nin talimatıyla Fen İşleri ekipleri ilçedeki aylık kilitli parke çalışmalarını dörde katladı. Ekipler bir ayda 50 bin metrekare kilitli parke döşemesi yaptı.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli kış aylarına girerken vatandaşların mağduriyet yaşamasını engellemek için çalışmaları hızlandırdıklarını söyledi.

Başkan Baydilli, “Fen İşleri ekiplerimiz ilçemizde ihtiyaçlar neticesinde yeni yollar açmaya ve altyapısı biten yolları kilitli parke döşeyerek vatandaşın hizmetine sunmaya devam ediyor. Atakent, Seyrantepe, Akpiyar, Doğukent gibi birçok mahallemizde çalışmalarımız var. Bir ayda 50 bin metrekare kilitli parke döşemesi gerçekleştirdik ve bunu her geçen gün artırıyoruz. İnşallah bu yollarımızdaki çalışmalar sona erdiğinde vatandaşlarımız kış aylarında çamurlu yollarla uğraşmadan rahatlıkla evine girip çıkabilecek. Ben özverili çalışmalarından dolayı ekiplerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Karaköprü Belediyesi ekipleri kilitli parke çalışmalarının yanı sıra ihtiyaç olan bölgelerde yeni yol açma çalışmalarını da sürdürüyor. 

urfa çağdaş şanlıurfa karaköprü kilitli parke taş döşeme kışa hazırlık fen işleri
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı