Advert
Advert

“Milletçe birbirimize kenetlenmeliyiz”

Çin Halk Cumhuriyeti Pekin Büyükelçisi Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Abdülkadir Emin Önen, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

 “Milletçe birbirimize kenetlenmeliyiz”
 “Milletçe birbirimize kenetlenmeliyiz” Admin
Advert

Önen mesajında, iç ve dış düşmanlara rağmen ülkemizi kimsenin parçalamayacağını, dil, din, ırk ayrımı yaparak kimsenin birliğimizi bozamayacaklarını ve bozmalarına da izin vermeyeceklerini, milletçe birbirimize daha fazla kenetlenmemiz gerektiğini söyledi.

     Çin Halk Cumhuriyeti Pekin Büyükelçisi Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Emin Önen mesajında, Cumhuriyet’in ilanı ile Türkiye Cumhuriyeti Devletinin yeniden hayat bulduğunu söyledi.

‘Yurtta sulh, cihanda sulh’

     Cumhuriyetin, milli egemenliğe dayanan, gücünü halktan alan, iktidarın millete ait olduğu bir rejim demek olduğunu belirten Çin Halk Cumhuriyeti Pekin Büyükelçisi Cumhurbaşkanı Başdanışmanı A.Emin Önen, “Türkiye’nin demokratik, laik, sosyal bir hukuk devleti olarak, kurum ve kurallarıyla işleyen bir demokrasi düzenine, güçlü bir ekonomiye ve ‘Yurtta sulh, cihanda sulh’ ilkesi temelinde aktif bir dış politikaya sahip olması, hiç şüphe yoktur ki milletimizin en önemli kazanımlarıdır. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da dediği gibi, büyük bir toplumsal iradenin tezahür ettiği bir ortamda kutlanan bu Cumhuriyet Bayramı, bütün millet açısından ayrı bir önem taşımaktadır. Hem aziz milletimizi birbirine daha da kenetleyecek hem de Cumhuriyetimizin temellerini çok daha sağlam, çok daha sarsılmaz bir hale getirecektir” dedi. 

Urfa çağdaş çin pekin büyükelçi emin önen 29 ekim Cumhuriyet Bayramı mesaj
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı