Advert
Advert

Telefoncularla hamallar birbirine girdi: 2 yaralı

Şanlıurfa’da Japon pasajı ve Kapaklı pasajı arasındaki sokakta seyyar cep telefon satıcıları ile hamallar arasında taşlı sopalı kavgada 2 kişi yaralandı. 1 Kişi başına aldığı taş darbesi ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Telefoncularla hamallar birbirine girdi: 2 yaralı
Telefoncularla hamallar birbirine girdi: 2 yaralı Admin
Advert

Polislerin olay yerine gelmesi nedeniyle satıcılar arasındaki kavga yatıştırılırken olaya karışanlar hakkında soruşturma başlatıldı.

Vatandaş pasajda rahat alışveriş yapamıyor

Japon Pasajı Dernek Başkanı Mehmet Toprak olay sonrası yaptığı açıklamada, “Bu sokakta hergün olay oluyor. Millet ailesiyle pasajlara gelip rahat alışveriş yapamıyor. İşte bugün de seyyar cep telefonu satıcıları ile hamallar arasında büyük bir kavga oldu. Bu tür kavgalar her gün burada yaşanmakta.

Japon pasajı ve kapaklı pasajı arasında duran ayakçı cep telefoncular ve burada duran hamallar arasında sürekli kavga ve tartışmalar oluyor. Bizler bunu defalarca emniyete bildirdiğimiz halde buna bir önlem alınmadı. Burada duran ayakçılar bellerinde bıçak silah gibi şeyler bulundururlar. Pasajlara girip gezmek alış veriş yapmak isteyen vatandaşlar korku dolu anlar yaşıyorlar. Bunun bir örneğini az evvel yine yasadık. Hamal ve ayakçı cep telefoncular büyük bir kavga yaptılar. Kavgada bıçak sopa ve tas kullandılar. Olayda 2 kişi yaralandı polisleri geldi ama kavgayı güçlükle ayırabildi. Normal günde de bir bayan bunların arasından geçip pasajlara giremiyor ya bayana laf atarlar ya da taciz ederler. Biz esnaf olarak bunlardan ciddi bir şekilde rahatsızız..buradan yetkililere sesleniyoruz bu aralarda ayak üstü cep telefoncuları ve hamalları istemiyoruz. Bu olaya sessiz kalmamak lazım illa burada birilerimi ölsün polisi göreve davet ediyoruz.” Dedi. (Fatma KEBER)

Urfa Çağdaş Şanlıurfa japon pasajı kapaklı pasaj kavga cep telefonu seyyar satıcı hamallar yaralı
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı