Advert
Advert

Atakent'te kilitli parke seferberliği

Karaköprü Belediyesi tarafından Atakent mahallesinde yollar kilitli parkeyle döşeniyor. Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli çalışmaları incelerken, vatandaşların kışın çamurdan etkilenmemesi için çalıştıklarını söyledi.

Atakent'te kilitli parke seferberliği
Atakent'te kilitli parke seferberliği Admin
Advert

Karaköprü Belediyesine bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Ekipler ilçede yapılaşmanın arttığı ve gelişen Atakent mahallesinde vatandaşların kış aylarında sorun yaşamaması için adeta kilitli parke seferberliği başlattı.

Atakent mahallesindeki çalışmaları yerinde inceleyen Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli Atakent mahallesinde yeni yollar açtıklarını ve açılan yollarda kilitli parke döşeyerek vatandaşların çamurlu yollarda yürümelerini engellediklerini dile getirdi.

Başkan Baydilli, "İlçemizde muhtelif yerlerde çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Atakent'te de ekiplerimiz kış hazırlığı olarak kilitli parke döşüyor. Bize ait olan ve altyapısı biten tüm yollarda kilitli parke döşüyoruz. Tüm mahallelerimizde ekiplerimiz özverili bir şekilde durmadan yorulmadan çalışıyor. Program dahilinde tüm mahallelerimizde ihtiyaç olan yerlerde yeni yollar açacağız ve alt yapısı biten yollarda kilitli parke döşeyeceğiz. Özverili çalışmalarından dolayı Fen İşleri ekiplerimize teşekkür ediyorum, yapılan çalışmaların hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Başkan Baydilli kış aylarından önce daha fazla yolun kilitli parkeyle döşenerek çamurdan kurtarılması için ekiplere çalışmaların hızlandırılması talimatı verdi.

Şanlıurfa Urfa Çağdaş Karaköprü Atakent fen işleri alt yapı kilitli parke vatandaş
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı