Advert
Advert

“AK Parti milletin sesi, Türkiye'nin partisidir”

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı A.Emin Önen, AK Partinin kuruluş yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Önen mesajında, AK Parti milletin sesi, Türkiye'nin partisi olduğunu ve herkesi kucakladığını söyledi.

“AK Parti milletin sesi, Türkiye'nin partisidir”
“AK Parti milletin sesi, Türkiye'nin partisidir” Admin
Advert

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı A.Emin Önen, 2 dönem Milletvekili olarak temsil ettiği AK Partinin millete hizmeti gaye edindiğini belirterek, “Bu parti 15 yıllık bir parti olabilir. AK Parti esas olarak Anadolu'nun bağrından çıkmış erdemliler hareketidir. AK Parti, baştan itibaren etnik, bölgesel ve dini milliyetçiliğe, her türlü ayrımcılığa karşı durmuştur. Herkesi kucaklayan bir Türkiye partisi olmuştur. AK Parti milletin sesi, Türkiye'nin partisidir. AK Parti milletin ta kendisidir. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da dediği gibi, bu parti mensuplarının medeniyet davası bin 400 yıllık bir davadır. Anadolu'da verilen mücadelenin temsilcileridir. İstanbul'un Fethinden Çanakkale'ye tüm dönemlerin ruhudur. Balkanlar'dan Orta Asya'ya dünyanın neresinde bir mazlum varsa, onların gözyaşlarını silen bir eldir AK Parti. Özyurdunda parya muamelesi görenlerin ümitle çarpan yüreğidir. 15 Temmuz'a kadar AK Partiye oy verenlerden aldığı güçle, Türkiye'ye hizmet etmek mücadelesindeydik. Artık bütün Türk milletine hizmet etme mecburiyetimiz var. Bu millet varsa, biz varız. Bu ülke varsa, biz varız. Bu devlet varsa biz varız. Bu bayrak varsa biz varız. Bu ezanlar varsa biz varız. 15 Temmuz'da hepsine birden saldırdılar. Meclise, Cumhurbaşkanlığı Külliyesine, polisimize, askerimize, insanlara saldırdılar. Bunlara şahit olduktan sonra artık iktidar partisi olarak AK Parti eskisi gibi davranamaz. Muhalefet partilerinin de aynı anlayışta olduğuna inanıyoruz. Medyanın, meslek örgütlerinin, bütün gurupların da aynı anlayışta olduğunu ümit ediyoruz. AK Partinin 15. kuruluş yıldönümü böyle tarihi bir dönemde gerçekleşiyor. AK Parti, Türkiye'nin 2002'den bu yana değişimini sağlayan öncü misyonunu devam ettireceğinden şüphemiz yoktur. AK Partinin 15. yıldönümünü gönülden kutluyorum.”

Türkiye’yi 15 yılda 3 kat büyüttük

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Emin Önen, Önen mesajında şu ifadelere yer verdi;

“AK Parti kurulduğu günden itibaren toplumsal merkezi temsil etmiştir. 79 milyonu kucaklayan bir siyaset benimsedi. AK Parti siyasetinin özü insana hizmettir. AK Parti hiçbir zaman sorun odaklı olmamış, ezber bozan uygulamalarıyla Türkiye'nin ufkunu açmıştır. Hiç kimsenin yaşam tarzına müdahale etmeden her türlü yasağı gündemden çıkarmıştır. Hiçbir zaman iktidar ve güç sarhoşluğuna kapılmayan AK Parti, aradan 15 yıl geçtikten sonra da aynı anlayışı koruyor. Özgürlük ile refahı asla birbirinden ayrı tutmadık. Kaynak Türkiye dedik ve gerçek ekonomiyi merkeze koyduk. Dünyaya daha fazla entegre olduk ve milli gelirimizi 14 yılda 3 kattan daha fazla büyüttük. Siyasi istikrar ve güven sayesinde 169 milyar dolar küresel yatırım yapılmasını sağladık. Türk lirasına itibar kazandırdık. Son 14 yılda 7 milyonun üzerinde vatandaşımıza iş sağladık, aş sağladık. Toplam 1 milyon yeni iş yeri açtık. Azimle ürettik, adaletle paylaştık. Her zaman yoksulun, dar gelirlilerin yanında olduk. İnsani yardımlarda dünyanın önde gelen ülkeleri arasında yerimizi aldık. Milyonlarca mazlum kardeşimize kucak açtık. Bizim rotamız Hak'tır ve adalettir, pusulamız millettir, milletin rehberliğidir. Demokrasinin güzelliği terazinin vatandaşın elinde olmasıdır. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın da dediği gibi; AK Parti, Anadolu’yu, Kudüs’ü işgal etmek üzere yola çıkan Haçlı Ordusuna adeta mezar eden Sultan Kılıçarslan’ın, bu topraklar üzerinde küçük bir boydan bir cihan devleti kuran Ertuğrul Gazi ve oğlu Osman Gazi’nin, İstanbul’un fethiyle çağ açıp çağ kapatan Fatih Sultan Mehmet Han’ın, güçle diplomasinin inceliklerini birleştiren Abdülhamit Han’ın, velhasıl ecdadın mirası üzerinde inşa edilen bu ülkeyi büyütme davasını kendi davası olarak kabul etmiş bir partidir.”

Urfaçağdaş Ak Parti 16.yıl Emin Önen kuruluş mesajı Türkiye'nin partisi
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı