Advert
Advert

Kaymakam Sinanoğlu Esnafı Ziyaret Etti.

Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ferhat Sinanoğlu, esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

Kaymakam Sinanoğlu Esnafı Ziyaret Etti.
Kaymakam Sinanoğlu Esnafı Ziyaret Etti. Admin
Advert

 Bilgilendirme toplantılarıyla esnaf ve vatandaşlarla sık sık bir araya gelen Başkan Sinanoğlu bu kezde Mürşit Pınar yolu ve hal pazarında incelemelerde bulundu ve esnafı ziyaret etti.

 Sinanoğlu ilçedeki gezi ve incelemelerine ilk olarak bir süre önce alt yapı ,üst yapı ve asfalt çalışmaları tamamlanarak araç trafiğine açılan Mürşit Pınar yoluna gerçekleştirdi. Buradaki incelemeleri sırasında halkın yoğun ilgisiyle karşılaşan Sinanoğlu daha sonra cadde esnafını ziyaret etti.

Ziyaretleri sırasında esnafın sorunlarını dinleyen Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ferhat Sinanoğlu Kaymakamlık ve Belediye çalışmalarının arasında sık sık esnafları ziyaret ederek beklenti ve sorunlarını dinlemeye devam ediyor.  Kasabından manavına, berberinden lokantasına kadar bütün esnafa uğrayan Sinanoğlu, esnafın hal ve hatırını sorarak işleri hakkında bilgi aldı. Çarşı, pazar dükkân ve esnafları ziyaret eden Başkan Sinanoğlu, hem sorunları dinledi hem de bol ve hayırlı kazanç diledi.

 İşyerlerini ziyaret ederek, esnafa hayırlı işler dileyen Başkan Vekili Sinanoğlu, hem vatandaşla hem de esnafla sohbet edip, talepleri dinledi. Daha sonra Hal pazarı esnafını ziyaret eden ve Genç, yaşlı herkesin ilgisiyle karşılaşan Başkan Sinanoğlu, Suruç’un gelişmesinde esnafın çok önemli rol oynadığını belirterek “Yaptığımız projelerle Suruç geleceğe koşuyor. Suruç’ta büyük bir değişimi ve dönüşümü gerçekleştiriyoruz” dedi.

 "Suruç’ta  büyük bir değişimi gerçekleştiriyoruz"

 Suruç’ta büyük bir değişim ve dönüşümün gerçekleştiğini belirten Başkan Sinanoğlu , “Bugün Mürşitpınar caddemizde ve , Hal pazarında incelemelerde bulunarak esnafımızı ziyaret ettik. Gerek bilgilendirme ve istişare toplantılarıyla gerekse esnaf ziyaretlerimizle bütün esnaf kardeşlerimizle bir araya geldik. Kaymakamlığımızın ve Belediyemizin yaptıklarını ve yapacaklarını paylaştık. Onların isteklerini, sorunlarını dinledik. Esnafımız bölgemizin yatırımcısıdır. Bölgemizin gelişmesi adına çok etkin rol oynar. Yaptığımız hizmetleri esnafımızın vatandaşlarımızın taleplerini göz önünde bulundurarak gerçekleştiriyoruz. Daha modern ve yaşanabilir bir ilçede yaşamak adına ortak akıl anlayışıyla hareket ederek, hizmetin en iyisine layık olan ilçemize hep birlikte katkı sunuyoruz” şeklinde konuştu.

ESNAF ve VATANDAŞ MEMNUN

“Başkanımız Bizi Yalnız Bırakmıyor”

 Belediye Başkanı Vekili Ferhat Sinanoğlu’nun ziyaretlerinin kendilerini mutlu ettiğini belirten esnaf isteklerini aktarıp, hatıra fotoğrafı çektirdi. Esnaflardan Mehmet Ali Yeşil  “Başkanımızın hizmetlerinden çok memnunuz. Suruç’ta yıllardır görülmeyen hizmetleri başta temizlik olmak üzere başkanımızın sayesinde gördük.Mürşitpınar yolunda çok sorun yaşadık sağ olsun başkanımız bu sorunu da çözdü kendisine bu konuda  tüm esnaflarımız adına özellikle  çok teşekkür ediyor,  çalışmalarında başarılar diliyoruz” dedi.

Talepleri dinleyen Başkan Vekili Sinanoğlu, esnafı yapılan hizmetler hakkında bilgilendirdi.Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ferhat Sinanoğlu’a gezi ve incelemeleri sırasında Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Arslan’da eşlik etti.

Urfa çağdaş Şanlıurfa Suruç Kaymakam Ferhat Sinanoğlu gezi inceleme değişim esnaf mürşitpınar
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı