Advert
Advert

Şehit Mustafa Direkli’nin Babasın’dan Başkan Yavuz’a ziyaret

15 Temmuz hain kalkışmada şehit olan Şanlıurfalı Mustafa Direkli’nin babası Nihat Direkli, Şanlıurfa Şehit Aileler Dernek Başkanı Mehmet Yavuz’u makamında ziyaret etti.

Şehit Mustafa Direkli’nin Babasın’dan Başkan Yavuz’a ziyaret
Şehit Mustafa Direkli’nin Babasın’dan Başkan Yavuz’a ziyaret Admin
Advert

Şehit ailesinin ziyaretiyle ilgili duygularını ifade eden Şanlıurfa Şehit Aileler Dernek Başkanı Mehmet Yavuz; “Rabbim şehitlerimizin şefaatine mazhar eylesin inşallah. Bu millete oynanan büyük bir oyundu. Bu büyük oyunu durdurmak için bu millet bütün inananlarıyla inançlı insanlarıyla mücadele etti karşı koydu. Çok şükür ki elhamdülillah bu kötü niyetli, ruhlarını, inançlarını ve imanlarını başkalarına kiraya veren veya satan insanlar başarılı olamadılar hiçbir zaman olamayacaklar. Allah’ın izni ve inayetiyle biz her zaman için her türlü hileye karşı millet olarak güçlü ve ayakta kaldık. O yüzden bizim böyle evlatlarımız, sizin böyle evlatlarınız olduğu sürece bizim asla sırtımızı hiç kimse, hiçbir ülke hiçbir güruh yere getiremez. Bu ülkenin bekası için mücadele eden şehidimiz Mustafa Direkli ve tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum.” İfadelerini kullandı.

Şehit Mustafa Direkli’nin babası Nihat Direkli’de; “En zor zamanlarımızda yanımızda olup hiç bizi yalnız bırakmayan bize her konuda destek olduğunuz için size çok teşekkür ediyoruz.” Dedi.

Urfa Çağdaş şanlıurfa şehit aileleri derneği şehit babası ziyaret başkan yavuz 15 temmuz kalkışma
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı