Advert
Advert

"Ha­ho­oo bu Türk Te­le­kom­'un elin­den"

­Sır­rın Ma­hal­le­si'n­de Türk Te­le­kom­'un in­ter­ne­ti kes­me­si va­tan­daş­la­rı çi­le­den çı­kar­dı. Türk Te­le­kom­'u ara­yan va­tan­daş­lar kar­şı­la­rın­da mu­ha­tap bu­la­ma­yın­ca 'HA­HO­OO bu Türk Te­le­kom­'un elin­den di­ye­rek is­yan et­ti­ler.

 Admin
Advert

­A­ziz Bu­dak / Mer­kez Sır­rın Ma­hal­le­si'n­de Ma­yıs ayın­da Türk Te­le­kom­'a ait ku­tu­nun dev­ril­me­si ne­de­niy­le ma­hal­le sa­kin­le­ri yak­la­şık 20 gün in­ter­net­ten fay­da­la­na­na­mış Türk Te­le­kom­'a si­tem et­miş­ler­di. Da­ha son­ra Türk Te­le­kom yet­ki­li­le­ri ta­ra­fın­dan ona­rı­lan ku­tu­nun ar­dın­dan İn­ter­net­ten fay­da­la­nan ma­hal­le sa­kin­le­ri yak­la­şık 1 haf­ta­dır in­ter­ne­tin ke­sil­me­si se­be­biy­le zor gün­ler ya­şa­dık­la­rı­nı be­lirt­ti­ler.
­Yak­la­şık 1 haf­ta­dır in­ter­net hiz­me­tin­den fay­da­la­na­ma­yan Sır­rın ma­hal­le­si sa­kin­le­ri, mü­ra­ca­at et­me­dik­le­ri yer kal­ma­dı­ğı­nı, son ola­rak Türk Te­le­kom­'un yak­la­şık 1 ay in­ter­ne­tin ve­ril­me­ye­ce­ği­ni öğ­ren­dik­le­rin­de yet­ki­li­le­re si­tem­le­ri­ni di­le ge­tir­di­ler.
­Sır­rın Ma­hal­le­si'n­de İn­ter­net ile iş­lem ya­pa­ma­yan bir çok es­naf Türk Te­le­kom­'a si­tem edi­yor. Türk Te­le­kom­'u ara­dık­la­rın­da ilk ön­ce ken­di­le­ri­ne ce­vap ve­ril­di­ği­ni an­cak bir­kaç gün­dür ken­di­le­ri­ne her­han­gi bir bil­gi da­hi ve­ril­me­di­ği­ni açık­la­yan Sır­rın­lı es­naf­lar Türk Te­le­kom­'a ateş püs­kü­re­rek şu ifa­de­le­ri kul­lan­dı: "Türk Te­le­kom ge­çen ay dev­ri­len bir ku­tu­nun ta­mi­ri­ni yap­ma­dı­ğı için yak­la­şık 20 gün biz­le­ri in­ter­net­siz bı­rak­tı. Şim­di­de yak­la­şık 1 haf­ta­dır in­ter­ne­ti­miz yok, Türk Te­le­kom­'u arı­yo­ruz kar­şı­mız­da bir mu­ha­tap bu­la­mı­yo­ruz. Arı­za kay­dı­nı yap­tı­rı­yo­ruz, bi­ze 30 Ha­zi­ran 2017 ta­ri­hi­ne ka­dar in­ter­net ve­ril­me­ye­ce­ği be­lir­ti­li­yor. Biz es­naf ola­rak İn­ter­net yü­zün­den iş ya­pa­maz ol­duk, yet­ki­li­ler biz­le­ri bu mağ­du­ri­yet­ten bir an ön­ce kur­tar­sın­lar, Bu 1 ay ve­ril­me­yen hiz­met için fa­tu­ra gön­de­re­cek­ler bu vic­dan­sız­lık­tır." Di­ye si­tem­le­ri­ni di­le ge­tir­di­ler. (Damga Gazetesi)

Urfa çağdaş Şanlıurfa Türk Telekom Sırrın Mahallesi arıza kesinti yetkililer internet
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı