Advert
Advert

Gazeteciler iftar yemeğinde buluştu

Başkan Çiftçi, “Sivil Toplum Örgütleri sadece tabela örgütü olmamalıdırlar.” dedi.

Gazeteciler iftar yemeğinde buluştu
Gazeteciler iftar yemeğinde buluştu Admin
Advert

Her yıl Ramazan ayında geleneksel olarak iftar yemeği veren Gazeteci ve Yazarlar Cemiyeti bu yıl da devam etti. Özel Celal Çiftçi Anadolu Sağlık Meslek Lisesinde verilen iftar yemeğine Yerel Gazete İmtiyaz sahipleri, Ulusal Ajans temsilcileri, gazeteciler ve köşe yazarları katıldı. İlginin oldukça yoğun olduğu iftar yemeği köşe yazarı Kemalettin Uğuzlu’nun yemek duası ile başladı. Hoş ve sıcak bir ortamın oluştuğu iftar yemeğinde gazetecilerde hasret giderdi.

Yenilen iftar yemeği sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Gazeteci ve Yazarlar Cemiyeti başkanı Celal Çiftçi, Ramazan ayının birleştirici bir ay olduğunu belirterek, "Bu ayda verilen iftar yemekleri ile tekrardan bir araya gelmemiz ve birleşmemiz sağlanıyor" dedi.  

‘Bu tür aktiviteler yapılmalıdır sürekli’

Bu tür organizasyonların devam edeceğini belirten Gazeteci ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Celal Çiftçi, “Gazeteci ve Yazarlar Cemiyeti olarak her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz iftar programına bu yılda Şanlıurfa’da saha da çalışan gazeteci ve köşe yazarları ile bir araya geldik, iftarımızı yaptık. Sivil Toplum Örgütleri sadece tabela örgütü olmamalıdırlar, bu tür aktiviteler de yapmalıdır.” dedi.

‘Bu tür etkinliklerimiz devamı gelecek’

Kaynaşma adına bu buluşmaların önemine de değinin Başkan Çiftçi, “En azından burada gazeteci arkadaşlarla bir araya geldik kaynaştık, sohbet ettik, özlem giderdik. Bu iftar yemeğimiz geçmişte olduğu gibi gelecek yıllarda da sürekli devam edecektir. Kaynaşma adına güzeldir. Her meslekte olduğu gibi gazetecilerinde kendi aralarında kaynaşmaları olmalıdır, bir araya gelmeli, sohbet etmelidir. Her meslekte yaşanan sıkıntı ve problemler gazetecilik mesleğinde de oluyordur mutlaka bu tür toplantılarla bunu en azından en aza indirerek ile çözülür inşallah. Gelen tüm arkadaşlara buradan tekrar çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Urfa Çağdaş Ramazan ayı Gazeteci ve Yazarlar Cemiyeti Başkan Celal Çiftçi iftar yemeği gazeteciler
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı