Advert
Advert

Viranşehirli hayırsever aileden örnek davranış

Hayırsever İş İnsanları Fethi ve Nezih Nebati, uzun yıllardır Viranşehir’in su ihtiyacını karşılayan Su Deposu arsasını Viranşehir Belediyesine bağışladı.

Viranşehirli hayırsever aileden örnek davranış
Viranşehirli hayırsever aileden örnek davranış Admin
Advert

Hacı Süleyman Nebati’nin oğlu İş İnsanları İnşaat Mühendisi Fethi ve Nezih Nebati’den takdir edilecek bir davranış geldi.

Viranşehirli Nebati kardeşler, Yeni Mahallede yıllardır ilçenin su ihtiyacını karşılayan 5 nolu parselde adlarına kayıtlı 2 bin 242 metrekareden oluşan su deposu arsasını Viranşehir Belediyesi’ne bağışladı.

Tapu Müdürlüğü’nde gerçekleşen devir teslim töreninin ardından konuşan Nebati Kardeşler, bağışladıkları arsanın Viranşehir Belediyesi’ne ve ilçe halkına hayırlı olmasını dilediler.

Viranşehir Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Çelik ve İmar ve Şehircilik Müdürü Hıdır Çakar da, Viranşehir Belediyesi’ne arsa hibe eden İş İnsanları Fethi ve Nezih Nebati’ye teşekkür plaketi verdi.

Bağışlanan arsanın hizmet için kullanılacağını belirten Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ise, “Uzun yıllardır ilçemizin su ihtiyacını karşılayan Su Deposu arsasını Viranşehir Belediyemize bağışladığından dolayı Nebati kardeşlere teşekkür ediyor, sağlıklı uzun ömürler diliyorum” dedi.

urfa çağdaş viranşehir su deposu teslim töreni
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı