Advert
Advert

Bakan Çelik’ten Çok Amaçlı Salon açılışı

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Şanlıurfa Milletvekili Faruk Çelik, referandum çalışmaları nedeniyle geldiği seçim bölgesi Şanlıurfa’da Eyyubiye ilçesine bağlı Karaman (Köyü) Mahallesinde Eyyubiye Beledisi tarafından yaptırılan Çok Amaçlı Salonun açılışını yaptı. Açılışta konuşan Bakan Faruk Çelik, 16 Nisan’a doğru giderken EVET kelimesinin ne kadar değerli olduğunu Karaman Mahallesinin çok iyi bildiğini söyledi.

Bakan Çelik’ten Çok Amaçlı Salon açılışı
Bakan Çelik’ten Çok Amaçlı Salon açılışı Admin
Advert

Geç geldiği için köy sakinlerinden özür dileyerek sözlerine başlayan Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Şanlıurfa Milletvekili Faruk Çelik, “Takdir edersiniz ki Şanlıurfa, Türkiye’nin en büyük şehirlerinden birisi. Dolayısıyla Siverek’ten, Viranşehir’den, Halfeti’den, Birecik’ten dört bir taraftan gelen vatandaşımızla toplantılar, sorunların çözümleriyle meşgul idik. Milletvekillerimiz, Belediye Başkanı arkadaşlarımız sağ olsunlar, il Başkanımız açılış için geldiler. Bende katılacağım dedim ve gecikmeli de olsa sizlerle görüşmekten, sizlerle buluşmaktan büyük bir memnuniyet duyuyorum. EVET, EVET sesleriyle buraları inletiyorsunuz. Bugünlerde 16 Nisan’a doğru giderken EVET kelimesinin ne kadar değerli olduğunu Karaman Mahallesi çok iyi biliyor” dedi ve Bakan Çelik’in sözü köy sakinlerinin EVET, EVET sloganları ve alkışlarıyla kesildi.  

Güvencemiz aziz millettir

Değerli Karaman Mahallesi sakinleri. 16 Nisan’da bu tarih, evet ve hayır diye önünüze koyulacak olan tercihi sıradan bir tarih olarak almayın. Son derece önemli bir sistem değişikliğine doğru gidiyoruz. Burada amacımız Karaman Mahallesine hizmet daha hızlı gelsin. Şanlıurfa’mıza hizmetler daha bereketli gelsin. Memleket üzerine hesap yapanlar, burayı masa başında cetvelle çarpmaya çalışanlar. 16 Nisan’da ders vermemiz gerekiyor. Diyeceğiz ki; Şanlıurfa’dan Karaman’dan bütün mahallelerden, ‘biz biriz, beraberiz, ay yıldızlı bayrağın altındayız’ diyeceğiz. Vatansız bırakmak gibi planlarını, programlarını,  projelerini alaşağı edeceğiz ve birde beraber Allah’ın izniyle geleceğe doğru yürüyeceğiz. Güvencemiz aziz millettir. Hiçbir zaman milletimiz bizi yaya bırakmadı. Dost doğru, milletimiz düşmanını biliyor ve kiminle beraber yürüyeceğini de son derece tekstil zekâsıyla, ferasetiyle görüyor. Sizlere biz mahkûm olmadık, Şanlıurfa’mıza, mahallesine, ilçesine ne söz verdiysek onları bir bir yerine getirme gayreti içerisindeyiz. İşte şimdi de Şanlıurfa’nın bütün yollarını, belki önünüzdeki günlerde televizyonlarda söyleyeceğiz. Ama Büyükşehir Belediye Başkanımız burada yüz milyon liralık bir imkanı, yakın gelecekte iki yüz milyon liralık bir imkanı Şanlıurfa’nın yollarını yapmak için İller Bankasından buraya transfer etmeyi gerçekleştirdik. Yani buralarda yolsa yol, böyle Taziye Evi ise Taziye Evi, Hastahane ise Hastahane, okulsa okul, hiçbir sorunu sizin önünüzde bekletmeyeceğiz” dedi.

urfa çağdaş şanlıurfa bakan Faruk Çelik Eyyübiye Başkan Mehmet Ekinci 16 nisan referandum
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı