Advert
Advert

Beyazgül çalışmaları yerinde inceledi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Veysel Karani Mahallesi ve Yunus Emre Caddesinde Büyükşehir Belediyesince devam eden asfalt çalışmalarını yerinde inceleyerek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Beyazgül çalışmaları yerinde inceledi
Beyazgül çalışmaları yerinde inceledi Admin
Advert

Her fırsatta halkın içinde yer alan Şanlıurfa büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, teknik ekibiyle birlikte Haliliye ilçesi sınırlarında devam eden asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Esnafa hayırlı işleri dileklerini ileten Başkan Beyazgül vatandaşlarla da yakından ilgilendi.

Başkan Beyazgül’e temasları sırasında Meclis Üyesi Mahmut Gündoğdu ve Veysel Karani Mahallesi Muhtarı Sadık Salar da eşlik etti. İlk olarak asfaltı deforme olan yerlerde sıfırdan sıcak asfalt çalışmalarının yapıldığı cadde ve sokakları inceleyen Başkan Beyazgül ardından bölge esnafıyla bir araya geldi.

Bölgedeki dükkânları tek tek dolaşan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, esnaflara hayırlı işler dileklerini iletti. Yollarının sıcak asfaltla buluşturulduğunu aktaran Başkan Beyazgül esnafların çay talebini de geri çevirmedi.

BAŞKAN BEYAZGÜL, “KENDİ ASFALTIMIZI ÜRETEREK UZUN ÖMÜRLÜ YOLLAR YAPIYORUZ”

Bölgede Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Ekipleri tarafından gerçekleştirilen asfalt çalışmalarının hayırlı uğurlu olmasını dileyen Başkan Beyazgül, “Veysel Karani Mahallesi Muhtarımız mahallelinin sorunlarıyla yakından ilgilenen bir muhtarımızdır. Mahallenin sorunlarını bize iletti. Yunus Emre Caddesi ve ara sokakların asfaltlanması gerektiğini kaydetti. Yaptığımız incelemede burasının asfalta ihtiyacı olduğunu gördük. Bütün ekipmanlarımızı buraya getirdik. Görmüş olduğunuz gibi güzel bir asfalt yapıyoruz. Bölgede asfalt çalışmalarımızla ilgili incelemelerde bulunduk. Burada asfaltın ilk çıkışından yollara serilmesine kadar geçen her aşama Şanlıurfa Büyükşehir Belediyemiz tarafından yapılıyor. Yine burada çalışan tüm araçlar belediyemize ait ve tüm işçiler de belediyemizin işçileridir. Kaliteli ve uzun ömürlü bir asfalt yapıyoruz. Halkımıza hayırlı uğurlu olsun.” Diye konuştu.

MUHTAR SALAR, “MAHALLEM ADINA BAŞKAN BEYAZGÜL’E TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Veysel Karani Mahalle Muhtarı Sadık Salar ise Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine teşekkür ederek Başkan Beyazgül’ün çok şey yaptığını yapmaya da devam ettiğini söyledi.

Bölgedeki gezi ve incelemesi sırasında vatandaşlarla da yakından ilgilenen Başkan Beyazgül talep ve önerilerini dinledi. Taleplerin çözümü noktasında ilgili daire başkanına talimat veren Başkan Beyazgül vatandaşların taleplerinin bir an önce yerine getirilmesini istedi.

urfa çağdaş şanlıurfa mahalle asfalt çalışma esnaf vatandaş
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı