Advert
Advert

Vali Şıldak Merkez İlçeleri Ziyaret Etti

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, ilçe ziyaretlerine kaldığı yerden devam ediyor.

Vali Şıldak Merkez İlçeleri Ziyaret Etti
Vali Şıldak Merkez İlçeleri Ziyaret Etti Admin
Advert

Vali Şıldak, bugün ilçe ziyaretleri kapsamında sırasıyla; Eyyübiye, Haliliye ve Karaköprü ilçelerine ziyaretlerde bulundu. İlk olarak Eyyübiye Kaymakamlığına geçen Vali Şıldak, daha sonra Haliliye Kaymakamlığını ziyaret etti. Ardından Eyyübiye Belediyesi ile Haliliye Belediyesine geçen Vali Şıldak, son olarak Karaköprü Kaymakamlığı ile Belediyeyi ziyaret etti.

Kurumlarda birimleri de ziyaret ederek çalışanları selamlayan Vali Şıldak, şeref defterlerini imzalayıp ilçeler hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Merkez ilçelerin şehrin kalbi olduğunun altını çizen Vali Şıldak, “Şanlıurfa’mız geniş bir coğrafyaya sahip ve her ilçemiz kendine has öğeleriyle ilimizin ayrı bir değeri. Merkez ilçelerimizle birlikte tüm ilçelerimizin sahip olduğu tarihi, kültürel, ekonomik ve beşeri değerleri bir bütün olarak ele alıp Şanlıurfa için en iyisini yapmaya gayret edeceğiz. Bunun için de el birliğiyle çalışmanın önemine inanıyorum.” dedi.

Şanlıurfa'da önceliğin eğitime verilmesi gerektiğini vurgulayan Vali Şıldak, “Genç ve dinamik bir nüfusa sahibiz. Yatırımımızı da sahip olduğumuz bu genç nüfusa yoğunlaştırmalıyız.  Çocuklarımıza daha iyi ve daha kaliteli bir eğitim imkânı, gençlerimize ise ilimizin potansiyelini harekete geçirecek yatırımlarla yeni istihdam alanları oluşturmak için daha çok çalışacağız" şeklinde konuştu.

Vali Hasan Şıldak’a Eyyübiye temaslarında; Kaymakam Mustafa Hamit Kıyıcı ve Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Haliliye temaslarında Kaymakam Serap Özmen Çetin ve Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Karaköprü temaslarında ise Kaymakam Yakup Kılınçoğlu ile Belediye Başkanı Metin Baydilli eşlik etti.

urfa çağdaş urfa haberleri haliliye kaymakamlığı vali şıldak ziyaret
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı