Advert
Advert

SKM Başkanı Kırıkçı’dan Seçim Bürosuna ziyaret

AK Parti Şanlıurfa Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı Abdurrahman Kırıkçı. Erdemliler Seçim Bürosunu ziyaret etti.

SKM Başkanı Kırıkçı’dan Seçim Bürosuna ziyaret
SKM Başkanı Kırıkçı’dan Seçim Bürosuna ziyaret Admin
Advert

Seçim Bürosundakilerle bir süre sohbet eden, fikir alış verişinde bulunan Şanlıurfa AK Parti SKM Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, “Erdemliler Seçim Bürosunu tahsis eden yol arkadaşlarımızdan Allah razı olsun. Tabiki, en erdemli eylem haklı olanın yanında durup, EVET demektir. Şanlıurfalıların geneli 16 Nisan günü ne yapmak istediğini çok iyi biliyor. Birçok büyük ülke Başkanlık sistemi ile idare edilince ‘Tek Adam’ rejimi olmuyor da, Türkiye Başkanlık Sistemine geçince mi ‘Tek Adam’ olacak. Zaten kimse baki değil. Vakti saati dolan bu dünyadan göçecek. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan da baki değil. Bur amaç, ülkemizin gelişmesini, huzur ve refahını en üst düzeylere çıkarabilmek için siyasi istikrar ve ekonomik istikrarı sağlamaktır. Yaş sınırının 18’e düşürülmesindeki amaç ise, seçme hakkı olanın seçilme hakkı da olmalı. Hatta mademki Milletvekillerini, Cumhurbaşkanını halk seçiyor. Öyleyse kafası çalışan, güvenilir bir genç neden Milletvekili olmasın” dedi.

Erdemliler Seçim Bürosunda, daha önce AK Parti yönetiminde görev yapmış, Milletvekilli adayı olmuş, halen Belediyelerde başarılı çalışmalarını sürdüren, tek düşünceleri millet ve memleket sevdası olan Şanlıurfalılar, kapılarını herkese açtıklarını, gelenlere referandum konusunda, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve 18 Anayasa Maddesi konusunda bilgiler verdiklerini ve en iyi şekilde ağırlayıp, çaylarını içirdiklerini belirtiyorlar.

Şanlıurfa Seçim Koordinasyon Merkezi SKM Başkanı Abdurrahman Kırıkçı 16 nİSAN rEFERANDUM
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı