Advert
Advert

“2017’de köy içinde sorun olmayacak” -VİDEOLU-

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Faruk Çelik, beraberinde Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri İbrahim Halil Yıldız, Mehmet Akyürek, Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi ve Suruç Kaymakamı Ferhat Sinanoğlu ve Suruç Jandarma Komutanı ile birlikte Suruç ilçesine bağlı Saygın Köyünü ziyaret etti. Talepleri dinleyen Bakan Çelik, 2017’de köy içinde sorun olmayacağını söyledi.

“2017’de köy içinde sorun olmayacak”  -VİDEOLU-
“2017’de köy içinde sorun olmayacak”  -VİDEOLU- Admin
Advert

Bütün grup yollar asfalt olacak

Köylerin tamamının ihtiyaçlarını karşılayacaklarını, hiçbir sorun bırakmayacaklarını belirten Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Faruk Çelik, “Büyük köylerde öğrenci sayısı fazla olan köylerde lise yapımına başlıyoruz. Bu yılın sonuna kadar bir tane grup yolu kalmayacak, hepsi asfalt olacak. Bütün grup yollar asfalt olacak. İlçe Belediyelerimiz köy içini de halledecekler. Haliliye Belediyesi diyelim ki şu kadar köy var, şu kadar köyün? Yok efendim 2017 de köyün içinde sorun olmayacak. 1900 Km grup yolumuz var grup yollarımızda sorun istemiyorum 2017 yılının sonuna kadar grup yollarının tamamı asfaltlanıp bitmiştir. Gece dün gece saat 03.00’te son görüşmemi tamamladım kardeşlerim. Terlemek için biz buradayız biz dertli insanlarız, Tayyip Erdoğan’ın yolundan gidenlere sesleniyorum, biz dertli insanlarız dertli” dedi.

Cumhurbaşkanı dışarıdan Bakanlarını atıyor

Cumhurbaşkanının halk tarafından seçildiğini hatırlatan Bakan Faruk Çelik, “Onun için yeni sistemde sabahleyin % 50’nin üzerinde oy alan Cumhurbaşkanı dışarıdan Bakanlarını atıyor ve ertesi gün hükümet kuruluyor, bir gün bile kayıp yok. Böylece herkes işinin başında 5 yıl boyunca arada bir seçim olmayacak, bu nedir ya? 2 yılda bir seçim oluyor yani biz burada işe mi bakacağız sürekli seçimlere mi? Seçildin mi 5 yıllığına, beğenmedim, hizmetlerini yeterli bulmadım indirirsin aşağıya. On kere, yüz kere seçim kaybediyorlar yine onlarca laf ediyorlar. Millet sana oy vermiyorsa çık Cumhurbaşkanı adayı ol, kazandın mı git idare et, kazanamadın mı senin yerine doğru dürüst bir adam gelir o partiyi daha güzel noktaya taşır. Yani toplum burada çok daha dinamik bir şekilde ülkenin yönetimine müdahil oluyor. Eğer biz bu çağda halen dönemin %20’lerle yetki alanlarına idareyi verelim derseniz çok kan kaybederiz” diye konuştu.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Av. Zeynel Abidin Beyazgül ise, “Bu ‘Halk Oylaması’ halkımızın, milletimizin, geleceği için, güçlü ve istikrarlı bir Türkiye için olacak bir halk oylamasıdır. Bu halk oylamasından sonra Türkiye başka bir Türkiye olacak, dünya mazlum milletlerinin sahibi olacak” dedi.

Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna da, “Değerli Muhtarlarım. Hepimizin bildiği gibi geçmiş 150 yıllımız hep yönetim tartışmaları ile geçmiştir. Ülke olarak, millet olarak hep daha iyiyi arayışımız devam ediyor. Pek çok baskı ve darbelerle bu yolculuğumuz engellenmeye çalışıldı” şeklinde konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi de, “Bu seçim artık baskıların son bulacağı, vesayetlerin son bulacağı, hükümetlerin istikrarlı olacağı ve iş yapacağı etkili icraat yapacağı bir dönüm noktasıdır” dedi.

24.dönem Şanlıurfa Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu da; “Bu bir genel seçim değil, bu seçim önemli bir seçimdir, bu seçim Türkiye’nin seçimidir. Düşmanlara ders verme seçimidir, hainlere ders verme seçimidir. Hepimiz bu seçimde gayret etmeliyiz” derken, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba da, “Bu ne bir AK Parti olayıdır, ne Tayyip Bey olayıdır. Zaten AK Parti ya da Tayyip Bey olayı olmuş olsaydı hepimizin keyfi yerinde, AK Parti olarak Tayyip Bey’in liderliğinde biz bu hizmete devam ettiğimiz sürece yıllarca bu memlekette liderimiz lider olarak devam ederdi. Ancak ve ancak Tayyip Bey’den sonra olacak bütün mesele bu. Bundan sonra Allah’ın izniyle yamalı bohça dediğimiz 16 ayda hükümetler değişmeyecektir” dedi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Halil Özcan ise, “Bu yüzyılda ilk defa böyle bir fırsat önümüze gelmiştir. Bu fırsattın da telafisi yok geleceğimiz için, çocuklarımız için, vesayetçilerin önünün kesilmesi için, darbe ve koalisyon hükümetlerinin bitmesi için bu 16 Nisan çok önemlidir” diye konuştu.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaçar da, “Bu ülke ilk defa kapsamlı bir şekilde milletin temsilcilerinin TBMM’ de kabul ettiği ve ardından Halkın takdirine sunulan bir anayasa değişikliği ile karşı karşıyayız” diye konuşurken, AK parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri de, “AK Partiden önce 5307 derslik varken AK Partiden sonra 2002 den bugüne kadar 19578 derslik meydana getirilmiş yaklaşık olarak Cumhuriyet tarihinden bugüne kadar dersliklerin 4 buçuk katıdır” şeklinde konuştu.

Bakan Faruk Çelik Vali Güngör Azim Tuna Başkan Nihat Çiftçi Suruç Kaymakam Ferhat Sinanoğlu Saygın Köyü
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı