Advert
Advert

Alaattin Çakıcı'dan ziyaret açıklaması

Alaattin Çakıcı, MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi ziyareti sonrası ortaya atılan iddialar hakkında bir açıklama yaptı. Çakıcı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile af tartışmalarına ilişkin olarak açıklamalara yer verdi.

Alaattin Çakıcı'dan ziyaret açıklaması
Alaattin Çakıcı'dan ziyaret açıklaması Admin
Advert

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyareti sonrası ortaya atılan af tartışmalarına ilişkin bir açıklama yapan Alaattin Çakıcı şu açıklama da bulundu.

"Uzun zamandır rahatsızlığımdan dolayı gelemediğim için bugün sayın genel başkanıma ziyarette bulundum. Halk TV bu ziyaretimi provoke ederek; 'Çakıcı'nın Bahçeli'ye ziyaretinde genel af konusu masaya yatırıldı' cümlesini dile getirerek haber yapmıştır. Bu haber ahlaki ve etik değildir. Politikayı politikacılar yapar. Bu benim işim değil. Sayın devlet başkanımızın, sayın genel başkanımın ve parlamentonun işidir. Muhalefetin basın organı olan Halk TV gelecekte bir af çıkacaksa onun önünü kapatmak için bu haberi yapmıştır."

Kulislerde MHP’nin 1 Ekim’de başlayacak Meclis’in 6. Yasama Yılı’nda cezaevleriyle ilgili yeni bir yasa teklifi sunmasının beklendiği konuşuluyor.

urfa çağdaş alattin çakıcı devlet bahçeli ziyaret af
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı