Advert
Advert

Karaköprü'de yeni yollar açılıyor

Karaköprü Belediyesi, her geçen gün büyüyen ve yapılaşmanın arttığı ilçede yeni yollar açarak vatandaşların hizmetine sunmaya devam ediyor. Özellikle yeni yapıların arttığı mahallelerde açılan yollar hem trafiği rahatlatıyor hem vatandaşa ulaşım kolaylığı sağlıyor.

Karaköprü'de yeni yollar açılıyor
Karaköprü'de yeni yollar açılıyor Admin
Advert

Şanlıurfa'nın her geçen gün büyüyen ve gelişen ilçesi Karaköprü'de yapılaşmanın artmasıyla birlikte doğan yol ihtiyacını gidermek isteyen Karaköprü Belediyesi yeni yollar açmaya devam ediyor. Karaköprü Belediyesi, özellikle ilçede yeni yapıların yükseldiği mahallelerde vatandaşların ihtiyacı doğrultusunda yeni yollar açarak talepleri karşılarken, alt yapısı biten yollarda da stabilize malzeme serimi ve kilitli parke döşeme işlemi yaparak vatandaşları çamurdan kurtarıyor. İlçede yapılaşmanın en fazla arttığı Doğukent, Seyrantepe (Maşuk-Toki), Güllübağ gibi mahallelerde yeni yollar açılırken, ihtiyaçlar doğrultusunda program dahilinde yeni yol açma çalışmalarına devam edilecek.

'Yol medeniyettir' düsturuyla hareket ettiklerini ifade eden Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ilçenin Şanlıurfa'da en hızlı büyüyen gelişen ilçe olduğuna dikkat çekerek, yeni yollar açarak vatandaşların hizmetine sunduklarını ifade etti.

Başkan Baydilli, "Karaköprü'müz yapılaşmanın en fazla olduğu, hızla büyüyen ilçelerden biri. Biz de talebi karşılamak amacıyla dur durak bilmeden yol açma, kilitli parke gibi hizmetlerimize devam ediyoruz. Özellikle yeni yapıların arttığı mahallelerimizde ihtiyaçları karşılamak, vatandaşımızı rahat ettirmek için yeni yol açma çalışmalarına hız verdik. Alt yapısı biten yollarda da stabilize malzeme serimi ve kilitli parke döşeme işlemini gerçekleştirerek vatandaşımızı çamurdan kurtarıyoruz. Vatandaşımızın rahatı için çalışmaya devam edeceğiz"  diye konuştu.

Karaköprü'de yaşayan vatandaşlar yapılan yeni yolların kendilerine büyük kolaylık oluşturduğunu ifade ederken, çalışmalardan dolayı memnuniyetlerini aktardılar.

urfa çağdaş şanlıurfa karaköprü yeni yollar başkan baydilli alt yapı
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı