Advert
Advert

Koro Kardeşliği

Avrupa Müzik Topluluğu ve İstanbul Türk Musikisi Sevenlerler Derneği Keyif Nevizade'de buluştu

Koro Kardeşliği
Koro Kardeşliği Admin
Advert

İki koronun da şefliğini yapan Mustafa Ertürk'ü Başkanları ve sanatçı dostları yalnız bırakmadı.  Avrupa Müzik Topluluğu Başkanı Selda Özer ve İstanbul Türk Musikisi Sevenlerler Derneği Başkanı Nilüfer Yargıcı Şef Ertürk'ün şarkılarına eşlik etti.

Duayen şef Mustafa Ertürk'ün Taksim Keyif Nevizade'deki programına Avrupa Müzik Topluluğu'ndan Birol Kaya, Psikolog Beril Nihal kaya, Avrupa Müzik Topluluğu Başkanı Selda Özer, İstanbul Türk Musikisi Sevenler Derneği Başkanı Nilüfer Yargıcı, sanatçı İclal Dönmez, genç sanatçı İbrahim Dönmez, Avrupa Müzik Topluluğu'ndan  Ebru Taşel, Ayhan Kaya, Berrin Kaya, Aktüel Medya Kültür Editörü Ümit Karaman, Dünya Gençlik Konseyi Genel Başkan Vekili ve sözcüsü gazeteci ve yazar Mustafa Barış Durak ve görsel sanatlar yönetmeni Veysi Akkaya'da katıldı.

Birbirinden güzel şarkıları seslendiren şef Mustafa Ertürk'e sanatçı dostları da sahne alarak destek oldu.

Böylesi etkinliklerin sanata ve sanatçıya önemi artırdığını söyleyen Avrupa Müzik Topluluğu Başkanı Selda Özer, koro şefleri Mustafa Ertürk'ün her zaman yanlarında olduklarını dile getirdi.

Şef Mustafa Ertürk birbirinden güzel şarkılarını seslendirdikten sonra  sahnesini sırasıyla Birol Kaya, İclal Dönmez, Ebru Taşel ve İbrahim Seçkin'le paylaştı.

urfa çağdaş avrupa müzik topluluğu türk musuki keyif nevizade nilüfer yargıcı ebru taşel buluşma
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı