Advert
Advert

Başkan Demirkol bu işe ne diyor?

Sırrın Mahallesi’nde kaldırım işgal edilerek dükkân yapılmak istenilmesi nedeniyle Haliliye Belediyesi’nin sınıfta kaldığını belirten vatandaşlar, Haliliye Belediyesi kaçak ekibinin gücü yetmiyorsa Eyyübiye belediyesi bu işe el atsın dediler.

Başkan Demirkol bu işe ne diyor?
Başkan Demirkol bu işe ne diyor? Admin
Advert

Sırrın Mahallesi 617 sokakta kaldırım işgal edilerek dükkân yapılmak istendi. Konuyu Belediye yetkililerine aktaran vatandaşlar, Haliliye belediyesinin tutumu karşısında isyan etti. Şanlıurfa – Mardin Karayolu üzerinde Mahallenin girişindeki kaldırımın işgal edilmesi yayalar tarafından büyük tehlike arz ettiğini belirten mahalle sakinleri, “Eğer Haliliye Belediyesi bu kaldırım üzerine dükkan yapılmak istenilen betornameyi kaldıramıyorsa, kaldırımı eski haline getiremiyorsa Eyyübiye Belediyesi’nden yardım istesinler. Eyyübiye Belediyesi bir belediyecilik örneği göstererek Şehrin merkezinde 5. Katta bulunan kaçak yapıyı vinçlerle sökmüşlerdi. Oysa bizim mahallenin girişinde bulunan kaldırıma yapılmak istenilen dükkân inşaatına gelen yapı kaçak ekibi 3-4 profil demiri söktürerek görev yaptıklarını zannediyorlar. Kaçak ekibine sesleniyoruz görevinizi yapın. Kaldırıma örülen duvarı yıkın veya yıktırın kaldırımı eski haline getirin diye sitemleri dile getirdiler.

BU İŞ HATIR GÖNÜL İŞİ İLE OLMAZ

Haliliye belediyesinin hatır gönül işleriyle uğraştığını söyleyen Sırrınlı vatandaşlar, kaldırım üzerine dükkan yapılıyor yetkililer ses çıkartmıyor. Bu kaldırıma yapılan yapı yıkılmazsa yarın diğer esnaflarda kaldırımlara dükkan yaparlar. O zaman belediye kime ne diyecek bakalım, bu yapıyı emsal gösterirlerse Sırrın’da kaldırım diye bir şey kalmaz. Bu İşler hatır gönül işi değil. Acilen kaldırıma yapılan bu betornamenin yıkılması ve kaldırımın tekrar düzenlenmesi gerekiyor diye konuştular.

(Aziz Budak- Urfa Şafak)

Urfa Çağdaş Şanlıurfa Haliliye Sırrın Mahallesi kaldırım işgal
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı