Advert
Advert

Başkan Özyavuz: “önümüzdeki engelleri birlikte aşacağız”

Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz'un temasları sırasında söz verdiği akülü tekerlekli sandalyeler vatandaşlara teslim edilmeye devam ediyor. Bir çok vatandaşın talebine olumlu cevap veren ve “Önümüzdeki engelleri birlikte aşacağız” diyen Başkan Özyavuz, bugün de 14 yaşındaki Tacettin Bozbey’e akülü tekerlekli sandalyesini teslim etti.

Başkan Özyavuz: “önümüzdeki engelleri birlikte aşacağız”
Başkan Özyavuz: “önümüzdeki engelleri birlikte aşacağız” Admin
Advert

Sosyal Belediyecilik anlayışıyla çalışmalar yürüten Harran Belediyesi, ihtiyaç sahibi vatandaşların yüzünü güldürmeye devam ederken Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz'un bu yönde attığı adımlar da takdir topluyor. Temasları sırasında Başkan Özyavuz vatandaşların kendisine yönelttiği taleplerin karşılanması için adımlar atarken, Doruç Kırsal Mahallesi sakinlerinden 14 yaşındaki Tacettin Bozbey de Başkan Özyavuz’dan akülü tekerlekli sandalye talebinde bulunmuştu. Başkan Özyavuz’un talimatıyla Harran Belediyesi tarafından temin edilen akülü tekerlekli sandalye bugün Bozbey’e teslim edilirken, “En büyük mutluluklardan biri de engelli kardeşlerimizi mutlu etmek ve yüzlerini güldürmektir.” diyen Başkan Özyavuz, engelleri birlikte aşacağız ifadelerini kullanarak Bozbey’in yaşadığı büyük mutluluğa ortak oldu.

Öncesinde kullandığı ve ulaşım sorunları yaşadığı manuel sandalyesiyle vedalaşan Bozbey, Başkan Özyavuz’dan teslim aldığı akülü tekerlekli sandalyesini kullanmaya başlarken, Başkan Özyavuz; her zaman yanlarında olduklarını ve bundan sonraki süreçte de taleplerini karşılamaya hazır olduklarını ifade ederek, Cenab-ı Allah'tan tüm hastalara acil şifalar diledi.

Taleplerine olumlu cevap verilerek akülü tekerlekli sandalyesine kavuşmuş olmanın mutluluğunu yaşadığını belirten Bozbey ise, bir başkasının yardımına ihtiyaç duymadan kolaylıkla bir yerden başka bir yere gidebileceğini belirterek, Başkan Özyavuz’a teşekkür ettiğini dile getirdi.

urfa çağdaş harran başkan özyavuz engelli tekerlekli sanfalye ihtiyaç sahibi
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı