Advert
Advert

82 Yaşındaki yaşlı kadının isyanı

Haliliye İlçesi Paşabağı Mahallesi’nde yaşayan 82 yaşındaki yaşlı kadın 160 dönümlük arsasını elinden alındığını ifade ederek Vali Abdullah Erin’den yardım istedi.

82 Yaşındaki yaşlı kadının isyanı
82 Yaşındaki yaşlı kadının isyanı Admin
Advert

Urfa Çağdaş/

Paşabağı Mahallesi’nde yalnız yaşayan 82 Yaşındaki Rahime Algüllü, 160 dönümlük arsasını başkalarının kullandığını, arsasını kullananları savcılığa şikayet etmesine rağmen bir sonuç alamadığını bu konuda Vali Abdullah Erin’den yardım beklediğini, arsasını kullananlardan tehdit telefonları aldığını, Vali Abdullah Erin’e mektup yazarak randevu istediğini ancak Valiliğe gitmesine rağmen Vali Abdullah Erin ile görüştürülmediğini söyledi.

Yüzde 82 raporlu ve ayağında platin olduğunu ifade eden Rahime Algüllü, buna rağmen sağlık kuruluna gidiyorum raporun yüzdesini yazmıyorlar, beni Mersin’e göndermek istiyorlar ben bu sakat halimle tek başıma Mersin’e nasıl gideyim diye dert yandı.

160 dönüm arsa tapum var, tapuda 2 dönüm çıkıyor

Elinde 160 dönümlük arsasının tapusu olduğu, Tapu müdürlüğüne gittiğinde adına 2 dönüm arsa çıktığını belirten Algüllü, arsasını kullananları savcılığa verdiği halde sonuç alamadığını yetkililerin bu konuya duyarlı olmasını istedi.

Akülü araça ihtiyacım var

700 Lira yaşlılık maaşı alan bu para ile zorla geçimini sağladığını evinde yalnız yaşadığını ve felçli olması nedeniyle evinden zorla çıktığını söyleyen 82 yaşındaki Rahime Algüllü’nün, tek isteği akülü engelli aracı sahibi olmak. Algüllü’bu konuda yetkililerden ve hayırseverlerden yardım talep ediyor.

Algüllü, Evliliği süresince çocuk sahibi olamadığını ve eşinin hayatını kaybetmesiyle bakacak kimsesinin kalmadığını anlattı.

 

urfa çağdaş paşabağı mah rahime algüllü arsa tapu sağlık rapor
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı