Advert
Advert

Kitap Bağışı kampanyası

29 Mart 2021 tarihinde Adalet Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı arasında hükümlü ve tutukluların okuma alışkanlığı kazanmaları, kütüphaneleri etkin olarak kullanabilmeleri ve daha fazla kitaba erişim sağlayabilmeleri amacıyla hazırlanan “Ceza İnfaz Kurumu Yerleşkelerinde Kütüphane Kurulmasına İlişkin İş Birliği Protokolü” imzalanmıştır.

Kitap Bağışı kampanyası
Kitap Bağışı kampanyası Admin
Advert

Bu amaçla,  31.05.2021 günü saat 11.00'da  Adalet Bakanı Sayın Abdulhamit GÜL tarafından başlatılan kitap bağış kampanyası,  Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığınca İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile koordineli bir şekilde  Şanlıurfa Adalet Sarayı Ana Hizmet Binası ile ilçe adliyelerimizde  "Kitap Bağış Standı" kurulmak suretiyle başlatılmıştır.

Bağış yapmak isteyen, 31.05.2021-16.06.2021 tarihleri arası saat 08.30-19.00 saatleri arasında bu standlara kitap bağışı yapabilecektir.

Ayrıca kargo yolu ile kitap bağışı yapmak isteyen vatandaşlarımız için Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü - Hacı Bayram Mah. Agah Efendi Sokak No:70/1 Altındağ/ANKARA adresinde kitap toplama merkezi oluşturulmuştur.

 Kampanyanın ilimizde başarılı bir şekilde yürütülmesi amacıyla ilgili   vatandaşlarımıza  kurum, kuruluş ve  STK'lara  duyurulur.

urfa çağdaş şanlıurfa adliye kitap bağışı kültür turizm
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı