Advert
Advert

Başkan Canpolat, Mahalle ayrımı yapmıyoruz

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Haber Müdürümüz Aziz Budak’a yaptığı açıklamada Haliliye’de mahalle ayrımı yapılmadan hizmet verdiklerini söyledi.

Başkan Canpolat, Mahalle ayrımı yapmıyoruz
Başkan Canpolat, Mahalle ayrımı yapmıyoruz Admin
Advert

Çağ63Haber/

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Sabah erken saatlerinde Paşabağı Mahallesinde devam eden çalışmaları denetledi. Canpolat, “Tüm ekiplerimiz hem kırsal hem merkezde çalışmaya devam ediyor, durmak yok yola devam” dedi.

Göreve başladığı ilk günden bu yana vatandaşlarla bir araya gelmeye, sahada devam eden çalışmaları denetlemeye devam eden Başkan Canpolat, Urfa Çağdaş Medya Grubu Haber Müdürü Aziz Budak’a yaptığı açıklamada, Haliliye Belediyesinin vatandaşlara hizmet etmeye devam ettiğini belirtti.

Başkan Canpolat, çalışmalar ile ilgili şu ifadelere yer verdi; “Başkan seçildikten sonra ekibimiz ile mahalle ayrımı yapmadan Haliliye ilçemize hizmet vermeye devam ediyoruz. İlçemizde bulunan bütün mahallelerimizi ziyaret ederek sorunları hakkında bilgiler alıp en kısa zamanda çözüm üretmeye çalışıyoruz. Şuanda ekiplerimiz sahada hummalı bir çalışma yürütüyor. Sadece Fen İşleri ekiplerimiz değil tüm ekiplerimiz hem kırsal hem merkezde çalışmaya devam ediyor. Bu minvalde durmak yok yola devam ediyoruz.”

urfa çağdaş şanlıurfa haliliye başkan canpolat gazeteci aziz budak sohbet vatandaş sorun
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı