Advert
Advert

11 Nisan'a Şanlıurfalılarla ev sahiliği yapacağız

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Şanlıurfa'nın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 96. Yıl Dönümü münasebetiyle AK Parti İl Başkanlığı ve İlçe Belediye Başkanları ile istişare toplantısı düzenledi.

11 Nisan'a Şanlıurfalılarla ev sahiliği yapacağız
11 Nisan'a Şanlıurfalılarla ev sahiliği yapacağız Admin
Advert

Çalışmalarını herkesimin görüş ve önerilerini alarak sürdüren Başkan Nihat Çiftçi, Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyet Sosyal Tesislerinde, AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve Teşkilat üyeleri, İlçe Belediye Başkanları ile Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan Şanlıurfa'nın Kurtuluşunun 96. yıl dönümü etkinlikleriyle ilgili toplantı düzenledi.

Şanlıurfa'da ilkleri gerçekleştirmenin onurunu yaşadıklarını belirten Başkan Nihat Çiftçi, Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'nun katılımıyla Bakanlar Kurulumuzun Şanlıurfa'ya gelmesi bizleri onurlandırmıştır" dedi.

"11 Nisan programları yalnız Büyükşehir Belediyesi değil 13 ilçemizle birlikte ev sahipliği yapmamız gerekiyor" diyen Başkan Nihat Çiftçi, düzenlenen programların tüm Şanlıurfalıların programı olduğuna dikkat çekti.

Düzenlenecek olan programlara tüm Şanlıurfalıları davet eden Başkan Nihat Çiftçi, "Allah'ın izniyle 11 Nisan Pazartesi günü, Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'nu ve Bakanlar kurulumuzu Şanlıurfa'da ağırlamanın onurunu yaşayacağız. Büyükşehir Belediyesi olarak Şanlıurfa'nın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 96.  yıldönümü münasebetiyle geniş kapsamlı program düzenliyoruz. Düzenlediğimiz program tüm Şanlıurfa'nın programı. Yalnız Büyükşehir Belediyesi değil 13 ilçemizle birlikte ev sahipliği yapacağız. Şanlıurfa'mız İstiklal Madalyasıyla ödüllendirilmesi ve Bakanlar Kurulunun ilk kez Şanlıurfa'da yapılmasıyla birlikte, Bizde Şanlıurfa olarak çok iyi bir şekilde ev sahipliği yapmamız gerekiyor" dedi.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ise, "11 Nisan tarihinde Şanlıurfa'mız tarihi bir güne ev sahipliği yapacak. Bugüne kadar Ankara'da toplanan Bakanlar Kurulumuz ilk kez Şanlıurfa'da düzenlenecek. Şanlıurfa'nın düşman işgalinin kurtuluşunun üstünden 96 yıl geçmesine rağmen İstiklal Madalyamız Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından verilecek.  Başbakanımız ve Bakanlarımız her Şanlıurfa'ya geldiğinde gerek proje gerekse hizmet anlamında elleri dolu bir şekilde geliyor.  Şanlıurfa halkımızın da gerekli teveccühü göstererek programlara katılacağına inanıyorum" şeklinde konuştu.

şanlıurfa haliliye akçakale eyyübiye 11 Nisan başbakan Davutoğlu Ankara
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı