Advert
Advert

Akçakale Belediyesi Dibek Kırsal Mahallesinde

Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan’ın kırsalda yolu olmayan köy kalmayacak söylemi bir bir hayata geçiyor. Bu kapsamda Akçakale Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğün Dibek kırsal mahallesindeki yol yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Akçakale Belediyesi Dibek Kırsal Mahallesinde
Akçakale Belediyesi Dibek Kırsal Mahallesinde Admin
Advert

URFAÇAĞDAŞ /

Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan’ın Talimatları doğrultusunda başlayan ve kısa sürede onlarca kırsal mahallede tamamlanan stabilize yol yapım çalışmalarının bu haftaki durağı Dibek Kırsal Mahallesi oldu. Köy halkı tarafından büyük takdir gören yol yapım çalışmaları Dibek kırsal mahallesi içerisinde ve taziye evi civarında mucur serim işlemi ile devam ediyor.

STABİLİZE YOL YAPIM ÇALIŞMLARI DEVAM EDİYOR

Yaz aylarına girdiğimiz şu günlerde halkın büyük ölçüde tozdan ve yağmurlu havlarda çamurdan kurtulacağını dile getiren Akçakale belediye başkan vekili Mahmut Tümur; “ Akçakale Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz belediye Başkanımız Abdülhakim Ayhan beyin talimatları ile bu gün dibek kırsal mahallemizdeler. Bizlerde bu gün burada yapılan çalışmaları gözlerimizle görmek istedik. Köy halkının memnuniyetini görünce bizlerde yaptığımız işlerden mutluluk duyuyoruz. İnşallah en kısa sürede bura dada çalışmalarımızı tamamladıktan sonra bir bir diğer kırsal mahallelerimizin de yol ve birçok eksikliklerini gidermeye çalışacağız.” Dedi.

Köy sakinlerinden İsmail Görgün ise Yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; Belediye Başkanımız Abdülhakim Ayhan’a çok teşekkür ediyoruz. Bu gün burada Dibek mahallemizin en önemli sorunlarından biri olan köy içi yollarımızı yapıyorlar. Aynı zamanda Dibek Mahallesi taziye evimizin de önünde mucur serim işlemi ve çevre düzenlemesi yapacaklar. Allah başkanımızdan razı olsun.Şeklide konuştu.

Akçakale Belediyesi Fen İşlerine bağlı ekiplerin Dibek mahallesi stabilize yol yapım çalışmalarının bitiminden sonra ekipler aynı güzergâh üzerinde bulunan bir çok kırsal mahallelerde de stabilize yol yapım çalışmalarına devam edecek.

URFAÇAĞDAŞ akçakale dibek mahallesi taziye evi Belediye Başkanımız Abdülhakim Ayhan Akçakale Belediyesi Fen İşleri stabilize yol yapım çalışmaları
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı