Advert
Advert

Demirler satıldı beton kolonlar kaldı

Sırrın Mahallesi köprülü kavşak projesi nedeniyle yıkılan üstgeçidin yerinde kalan beton kolonlar vatandaşların tepkisini çekmeye devam ediyor. Vatandaşlar, Yıkılan üstgeçidin demirlerinin para ettiği için hemen söküldüğünü ancak, kalan beton kolonlarının bir 'ucube' gibi durduğunu yetkililerin bunları acilen yıkması gerektiğini söyledi.

Demirler satıldı beton kolonlar kaldı
Demirler satıldı beton kolonlar kaldı Admin
Advert

Aziz Budak / Sırrın'da yapılan köprülü kavşak projesi nedeniyle yıkılan üst geçidin kalan kolonlarından rahatsız olan mahalle sakinleri yetkililere sitem etti. Mahalleliler, üst geçidin demirlerinin para ettiği için hemen sökülerek satıldığını ancak kalan beton kolonların para etmediği için mahallede bir 'ucube' gibi durduğunu ifade ederek şunları söylediler: "Mahallemizde yaklaşık 20 yıl önce kullanımı zor olan demirden bir üst geçit yapıldı. Burada kavşak projesi nedeniyle üst geçidimizin demirleri 1 gün içerisinde sökülerek satıldı ancak, demirleri sökülen üst geçidimizin beton kolonları bir 'ucube' gibi durmaya devam ediyor. Yetkililerin bu 'ucube'leri bir an önce yıkmaları ve yerine modern bir üst geçit yapmalarını istiyoruz.

Loğdurcu, "kullanışlı üst geçit istiyoruz"

Sırrın Mahallesi'nde köprülü kavşak projesi nedeniyle genişleyen yol yayaların korkulu anlar yaşamasına neden oluyor. Sık sık trafik kazalarının meydana geldiğini aktaran esnaf İsa Loğdurcu, "Mahallemizde yol çalışmasının ardından hemen hemen hergün trafik kazası meydana gelmekte. Her fren sesinde yüreğimiz ağzımıza geliyor. Yetkililer bu yıkılan üst geçidin beton kolonlarını kaldırarak yerine daha güzel ve kullanışlı bir üst geçit yapılmasını istiyoruz" dedi.

Başkan Çiftçi, "yeniden yapılacak"

Sırrın Mahallesi'nde köprülü kavşak projesi ve genişletilen yol'da sık sık kazaların meydana gelmesi nedeniyle bir açıklama yapan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Sırrın Mahallesi'de yayaların büyük tehlike ile karşı karşıya kaldığını, Büyükşehir belediyesi olarak  Sırrın'a acil olarak üst geçit yapacaklarını ve vatandaşların can güvenliği açısından yolun orta refüjünün kapatacaklarını ifade etti.

Urfa çağdaş Sırrın Mahallesi Başkan Nihat Çiftçi Esnaf isa loğdurcu üst geçit ucube beton kolon
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı