Advert
Advert

Başkan Ekinci: Millet Bahçemiz Viranşehir’e Çok Yakıştı

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, ilçenin en büyük yeşil alanı olan Viranşehir Millet Bahçesi’nde incelemelerde bulundu. Bölgenin en güzel Millet Bahçelerinden birini kazandırdıklarını belirten Başkan Ekinci, Millet Bahçesi’nin Viranşehir’e çok yakıştığını söyledi.

Başkan Ekinci: Millet Bahçemiz Viranşehir’e Çok Yakıştı
Başkan Ekinci: Millet Bahçemiz Viranşehir’e Çok Yakıştı Admin
Advert

Göreve geldiği günden beri Viranşehir'i modern bir ilçe yapabilmek amacıyla söz verdiği projeleri bir bir yerine getiren Salih Ekinci başkanlığındaki Viranşehir Belediyesi, Türkiye'nin en güzel Millet Bahçelerinden birini Viranşehir'de hayata geçirdi.  Başkan Salih Ekinci’nin seçim vaatleri arasında bulunan ve 260 dönüm alanı kapsayan Viranşehir Millet Bahçesi’nde son rötuşlar yapılıyor.

İçinde Millet Kıraathanesi, mesire alanı, çocuk oyun alanları, bisiklet parkuru, koşu ve yürüyüş parkuru ile dinlenme alanlarının yer alacağı Millet Bahçesi, henüz resmi açılışı yapılmasa da göz kamaştıran görüntüsüyle şimdiden vatandaşların ilgi odağı oldu.

BAŞKAN EKİNCİ İNCELEMELERDE BULUNDU

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Viranşehir Millet Bahçesi’nde incelemelerde bulundu.  Meclis Üyesi Mehmet Tuğa ile birlikte Millet Bahçesi’ni gezerek yürütülen çalışmalar hakkında birim müdürlerinden bilgi alan Başkan Ekinci, daha sonra çocuk oyun alanlarında oynayan çocuklarla sohbet ederek, gönüllerince eğlenmelerini söyledi.

Viranşehir'e 260 bin metrekare daha yeşil alan kazandırmanın mutluluğu içerisinde olduklarını belirten Ekinci, "Viranşehir’imize nefes aldıracak olan bu güzel eser aziz hemşehrilerimize hayırlı, uğurlu olsun. Millet Bahçemiz Viranşehir’e çok yakıştı, bu projemiz Viranşehir'imize değer kattı" dedi.

Millet Bahçesi'nin hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunan Başkan Ekinci, Millet Bahçesi Projesinin hayata geçmesini sağlayan başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'a ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Millet Bahçesi’nde vakit geçirmeye başlayan vatandaşlar da, Millet Bahçesi’ni çok güzel bulduklarını belirterek, bu projeyi ilçede hayata geçiren Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

urfa çağdaş viranşehir millet bahçesi vatandaş yeşil alan
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı