Advert
Advert

Başkan Özyavuz’dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 98. yıl dönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Özyavuz mesajında, Türk gençliğinin Cumhuriyet’i ve beraberinde getirdiği eşsiz kazanımları her daim koruyacağını ve hep daha ileriye taşıyacağına işaret etti.

Başkan Özyavuz’dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı
Başkan Özyavuz’dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı Admin
Advert

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 98. yıl dönümü nedeniyle yayımladığı kutlama mesajında; "Ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ‘Türk Milleti’nin karakterine ve adetlerine en uygun olan idare, Cumhuriyet idaresidir’ diyerek Cumhuriyet’i ilan etmiştir. Bu Cumhuriyet, 98 yıldır hiç sönmeyen bir meşale gibi ülkemizi aydınlatmaya da devam etmektedir. Kadınıyla erkeğiyle, genciyle yaşlısıyla bizlere düşen görev, Cumhuriyet'in bu kazanımlarına sahip çıkarak, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, Türkiye'yi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarma hedefini gerçekleştirmek için var gücümüzle çalışmak, milletimizin ortak değerlerini gözümüz gibi korumaktır.” dedi.

“Kendimize güvenmemiz için, geçmişimize bakmamız yeterlidir.” Sözleriyle mesajına devam eden Başkan Özyavuz; “Bu yıl Cumhuriyet'imizin 98. yıl dönümünü kutlarken Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ilke ve devrimlerinin ışığında fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür gençler olarak Cumhuriyet'imizi ve bizlere kazandırdığı tüm eşsiz değerleri her daim koruyacak ve hep daha ileriye taşıyacağız. Ülkemizin ve Aziz Türk Milleti'nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyor, Cumhuriyet'imizin kurulmasında, korunmasında ve yaşatılmasında canını feda eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm aziz şehitlerimizi saygı, özlem ve rahmetle anıyorum." ifadelerini kullandı.

urfa çağdaş harran 29 ekim kutlama mesaj kazanım
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı